En iyi Salman Khan filmleri (IMDb puan sırasına göre)

Bollywood film endüstrisinin en ünlü oyuncularından biri olan Salman Khan, tüm dünyada ve Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip. Kariyeri boyunca pek çok filmde yer alan Bollywood yıldızının en iyi filmlerini IMDb puan sırasına göre sizler için derledik. İşte en iyi Salman Khan filmleri...

Haberler ntv.com.tr 15.10.2020 - 10:58

  • 1

    1. Jaan-E-Mann: Let’s Fall in Love… Again (2006) IMDb: 6.0

    Suhaan, son derece çekici ve güçlü bir kişiliğe sahip genç bir üniversite öğrencisidir. Agastya ise okulun en zeki ve en utangaç olanıdır. Piya, okulun ve tüm erkeklerin hayran olduğu kızdır. Bu güzel kız, erkeklerin aşık olmasını sağlayacak tüm işlevlere sahiptir ve Suhaan ile Agastya'yı başarılı bir şekilde kendine aşık edecektir.

    Tür: Romantik

  • 2

    2. Judwaa (1997) IMDb: 6.0

    İkizlerin kaderleri doğduktan hemen ayrılmıştır. Büyüdüklerinde sevdikleri kızı kendilerine aşık etmeye çalışan iki kardeş yıllar sonra yeniden bir araya geleceklerdir.

    Tür: Müzikal Komedi

  • 3

    3. Hum Saath-Saath Hain: We Stand United (1999) IMDb: 6.2

    Son derece mutlu, huzurlu ve uyumlu bir şekilde yaşayan bir ailenin. Prem, Vinod, Vivek ve Sangeeta adında 4 çocukları vardır. Üç kardeş sevdikleri kızla evlenecek ama biri evlenmek için bazı durumlarla karşılaşacaktır.

    Tür: Dram, Müzikal

  • 4

    4. Dabangg (2010) IMDb: 6.3

    Annesi ve babası kendisi çocukken ölen Salman Khan’ın kız kardeşi kaçırılmıştır. Kaçıranların peşine düşen karakterimiz, tüm enerjisini sonuna kadar kullanacaktır.

    Tür: Aksiyon, Gerilim

  • 5

    5. Wanted (2009) IMDb: 6.6

    Babasını aniden kaybeden genç Ladd, asıl gerçeği çok kısa sürede öğrenecektir.

    Tür: Gerilim, Aksiyon

  • 6

    6. No Entry (2005) IMDb: 6.6 

    Ev hanımı Kaajan, Kishen adında genç bir adamla evlidir. Kaajan çok kıskanç ve kocasını takip eden bir kadındır. Kishen ise karısı Kaajan'ı çok seven ve ona sadık bir adamdır. Prem ve Pooja başka bir evli çifttir. Prem yaramaz ve çapkın bir kişidir. Kaajan'ın aksine Pooja, kocası Prem'e güvenen ve onu destekleyen bir kadındır.

    Tür: Müzikal Komedi

  • 7

    7. Pyaar Kiya To Darna Kya (1998) IMDb: 6.7

    Muskaan ve kardeşi Vishal, küçüklüklerinden beri çiftlikte yaşıyorlardır. Muska, üniversiteye gitmeyi hayal eden genç bir kızdır ama kardeşi üniversiteye gitmesine izin vermiyordur. Muskaan kardeşinden izin almaya çalıştır ve olaylar orda başlar.

    Tür: Romantik, Komedi

  • 8

    8. Mujhse Shaadi Karogi (2004) IMDb: 6.7

    Sammeer isimli adam, yaramaz ve şımarık bir gençtir. Sunny adında genç bir adam ise oda arkadaşıdır. Öte yandan Sunny, şehre gelir gelmez Rani adlı genç bir kıza aşık olur. Bir süre sonra Rani ile evlenen Sunny, arkadaşı Samer'in farklı düşüncelerinin farkında değildir.

    Tür: Müzikal Komedi, Dram

  • 9

    9. Notebook (2019) IMDb: 6.8

    Eski subay Kabir, Keşmir'de öğretmen olur. Kabir, geçen yıl Keşmir'de öğretmenlik yapan Firdaus'un bıraktığı defteri bulduğunda durum değişecektir.

    Tür: Dram

  • 10

    10.  Karan Arjun (1995) IMDb: 6.8

    Film Durga'nın eşi ve çocukları ile olan hayatını anlatıyor. Durga'nın karısı, kardeşi Durjan Singh tarafından acımasızca öldürülecek. Douga, Karan ve Ajun'u büyütmek için karısının erkek kardeşi Thakur'dan yardım alır. Bu durumdan rahatsız olan katil kardeş Drjan Singh, daha büyük bir felaketle yeniden ortaya çıkacaktır.

    Tür: Komedi, Romantik
  • 11

    11. Sultan (2016) IMDb: 7.1

    Boksör, köyünü terk ederek tüm dünyada ünlenecek ve tek sevgilisi Aarfa'nın ile aşkı körüklenecektir. Fakat işler pek yolunda gitmeyecektir.

    Tür: Komedi, Romantik

  • 12

    12. Tere Naam (2003) IMDb: 7.1

    Radhe (Salman Khan) okuldan mezun oldu ama arkadaşları ile hala okulda ve etrafında görülşmektedir. Aynı zamanda çevresinde saygı kazanan, kötülüğe müdahale eden, fakirleri ve yabancıları koruyan bir kabadayıdır. Bir gün evlenmeye karar verir. Fakat işi biraz zordur.

    Tür: Dram, Aksiyon

  • 13

    13. Saajan (1991) IMDb: 7.2

    Bir kıza aşık olan iki çocukluk arkadaşının hikayesini anlatıyor. Film, izleyiciyi büyük ölçüde memnun eden çok basit bir tema etrafında dönüyor.

    Tür: Dram, Komedi

  • 14

    14. Maine Pyar Kiya (1989) IMDb: 7.3

    Dubai'de çalışmaya giden Karan, köyde yaşayan kızını çocukluk arkadaşı Kisson'a emanet eder. Karan çok zengindir. Evin küçük oğlu Prem ise Suman’a aşık olacaktı. Anne bu durumu kabul etse bile baba asla istemeyecektir.

    Tür: Dram, Romantik

  • 15

    15. Hum Dil De Chuke Sanam (1999) IMDb: 7.5

    Salman Khan'ın en iyi filmlerinden biri olan "Hum Dil De Chuke Sanam" 1989'da En İyi Film Ödülü'nü kazandı. Sanjay Leela Bhansali tarafından yönetilen bu film, Hint dilinde çekilmiş en iyi drama ve romantik temaları içeriyor.

    Tür: Dram, Romantik

  • 16

    16. Hum Aapke Hain Koun…! (1994) IMDb: 7.5

    Bu film, Salman Khan'ın evlenmeye hazırlanan genç bir çifti konu alan çok başarılı bir filmi. Pooja ve Rajesh, birbirini seven iki çifttir. Prem ve Nisha ise bu çiftin birbirinlerine aşık kardeşleridir. Pooja birden ölecek. Rajesh, birden Nisha ile evlenmek zorunda kalacaktır. 

    Tür: Romantik, Dram

  • 17

    17. Khamoshi: The Musical (1996) IMDb: 7.5

    Annie sağır-dilsiz bir ailede büyümüştür. Büyükannesi bu küçük kızla ilgileniyordur ve zaman geçtikçe seslere ve müziğe yeteneği ortaya çıkan kız gelecekte dans etmeye ve piyano çalmaya bile başlayacaktır. Annie yakında yakışıklı genç besteci Raj ile tanışacağını bilmiyordu ve hayatı tanışınca tamamen değişir.

    Tür: Dram, Romantik

  • 18

    18. Kuch Kuch Hota Hai (1998) IMDb: 7.7

    Rahul ve Anjani adlı iki üniversite öğrencisi birbirine çok yakındır. Anjali Rahul’a aşıktır ama hiç söylemeyecektir. Bir süre sonra Rahul, Tina adında bir kızla evlenecektir ama Tina doğum yaptıktan kısa süre sonra ölecektir.

    Tür: Komedi, Romantik

  • 19

    19. Bajrangi Bhaijaan (2015) IMDb: 8.0

    Konuşamayan küçük Pakistanlı bir kızın Hindistan'da tedavi edilebileceğini söylenmiş. Küçük kızın annesi bu haberden sonra kızını Hindistan'a götürmeyi düşünmüştür ama kadının ölümüyle her şey korkunç bir hal alır.

    Tür: Dram, Aksiyon

  • 20

    20. Andaz Apna Apna (1994) IMDb: 8.2

    İki arkadaş, istedikleri gibi yaşamayı seviyorlardır. Bir gün, Raveena adında ünlü bir zengin bir kızın evlenmek için Hindistan'a geldiğini duyacaklar. Aamir ve Salman ikilisi kızı etkilemek için ellerinden geleni yapacaklardır.

    Tür: Dram, Romantik

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız