Eski CBS yapımcısının iddiası: Jeffrey Epstein'de Donald Trump ve Bill Clinton'ın gizli kasetleri var

Eski CBS yapımcısı Ira Rosen yeni kitabında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Cinsel taciz ve çocuk istismarı suçlarıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde ölü bulunan Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein’e fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell'i konuşmaya ikna ettiğini, bu konuşmada, Epstein'in Bill Clinton ve Donald Trump'a ait gizli çekilmiş videoları olduğunu öğrendiğini yazdı. 

Haberler ntv.com.tr 22.02.2021 - 09:34 Son Güncelleme : 22.02.2021 - 09:43

  • 1

    "MAXWELL'İ KONUŞMAYA İKNA ETTİM"

    Cinsel taciz ve çocuk istismarı suçlarıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde ölü bulunan Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein’e fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell cephesinden yeni bir iddia var. TMZ’nin haberine göre, Maxwell, Jeffrey Epstein'ın ABD’nin eski başkanları Donald Trump ve Bill Clinton'ın gizli video kasetleri olduğunu açıkladı. İddia, eski CBS yapımcısı Ira Rosen’in geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan 'Ticking Clock: Behind the Scenes at 60 Minutes' adlı kitabında yer aldı. Rosen, bu anektodu aktarmadan önce, Maxwell'i sırlarını açıklamak için ikna ettiğini öne sürdü.

  • 2
  • 3

    "KIZLARLA TRUMP'IN KASETLERİNİ İSTİYORUM"

    Rosen, 2016 seçimlerinden kısa bir süre önce Maxwell ile bir görüşme ayarladığını ve Trump'ın gizli kasetleri olduğunu itiraf etmesi için çabaladığını iddia etti.

    Rosen, ona "Kasetleri istiyorum. Onun (Epstein) herkesi kameraya kaydettiğini biliyorum ve kızlarla Trump'ın kasetlerini istiyorum" dediğini öne sürdü.
  • 4

    Rosen’e göre Maxwell, kasetlerin nerede olduklarını bilmediğini söyledi. Ayrıca eğer kasetler gün ışığına çıkmazsa Trump'ın başkanlığı kazanma olasılığını vurguladı.

  • 5

    "TRUMP'INKİLER ÇIKARSA CLINTON'INKİLER DE ÇIKMAK ZORUNDA"

    Rosen, Maxwell'in daha sonra gözlerinin içine baktığını ve şunu söylediğini iddia etti:  "Ben bir medya baronunun kızıyım. Sizlerin nasıl düşündüğünü biliyorum. Bir tarafı yaparsanız, diğerini de yapmalısınız. Trump üzerine kasetler çıkarsa, Clinton’ı da çıkarmak zorundasınız."

  • 6

    Rosen, Maxwell'in daha sonra her şeyin anlamsız olduğunu söylediğini, çünkü Hillary Clinton'ın o sırada anketlerde çok ileride olduğunu, bu nedenle hikayenin ortaya çıkmasına gerek olmadığını belirttiğini yazdı. Rosen’e göre Maxwell, Epstein'in kendisine kasetlerin nerede olduğunu asla açıklamadığını da belirtti.

  • 7
    Hem Trump’ın hem de Clinton’ın Epstein’le tanışıklıkları olduğu biliniyor. Yıllar içinde birlikte pek çok fotoğrafları çıktı. Clinton arkadaşlıklarını önemsiz gösterdi ve Epstein'ın özel jetlerinde uçtuğu iddialarını reddetti.
  • 8
    Trump da Epstein'den uzaklaştı ve uygunsuzluk yaşadığını inkar etti.
  • 9

    Epstein, fuhuş ticareti suçlamalarıyla tutuklandıktan sonra hapishanede kendini öldürdü. Ama bazıları onun ölümünün etrafındaki koşulları inceledi; bunun bir örtbas ve hatta muhtemelen cinayet olduğu iddiasında bulundu. Maxwell şu anda parmaklıklar arkasında, Epstein'la ilgili ayrı bir davada yargılanmayı bekliyor. Ancak Clinton, Trump veya başka biri herhangi bir kaset hakkında kamuya açık bir şekilde konuşmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız