Esra Bilgiç: Çocuk sahibi olmak istiyoruz

Beşiktaşlı Gökhan Töre’yle altı ay önce evlenen Esra Bilgiç, “Allah nasip ederse, her evli çift gibi, biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz” dedi.

Haberler 06.04.2018 - 09:56

  • 1
    'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Halime Hatun’u rolünü oynayan Esra Bilgiç, Lady Magazine dergisinin kapağı oldu. Kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlatan Bilgiç şöyle konuştu: “Ailemin ve eşimin hayattaki en büyük şanslarım olduğuna inanıyorum."
  • 2
    "Aile değeri her şeyden üstündür. Benim için saygı ve sevgi dünyada ve tabiatta var olan her varlığa gösterilmesi gereken değerlerdir. Para insanlar için bir amaç değil, ulaşmak istedikleri şeyler için bir araçtır düşüncesindeyim."
  • 3
    "Eşim ve ailem için her şeyi göze alırım. Herkesin benim sahip olduğum gibi bir dostu olmalı. Mutluluğuma yürekten sevinen üzüntüme en derinden üzülen arkadaşlarım var. Sabırlı olmaya çalışıyorum, daha doğrusu sabrı öğreniyorum”
  • 4
    Altı ay önce Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’yle evlenen Bilgiç, “Allah herkese sevdiği insanla olmayı nasip etsin. Büyük bir şans çok severken, sevilmek. Hayatınızı birlikte geçireceğinize ve birbirinizi hep çok seveceğinize söz veriyorsunuz. Mutluyum” dedi.
  • 5
    Diriliş Ertuğrul'da üç çocuk annesi olan 25 yaşındaki oyuncuya, “Anne olmakla ilgili düşünceleriniz neler?” sorusuna ise, “Bebekleri çok seviyorum. Allah nasip ederse, her evli çift gibi biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz” cevabını verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız