'Evde kalın' Tweet'i atan Kanadalı bakanın aslında Karayipler'de tatilde olduğu anlaşıldı

Noel döneminde karantina uygulaması kararı alınan Kanada’nın en kalabalık nüfusa sahip eyaleti Ontario’da; evdeymiş gibi Tweet atan Maliye Bakanı Rod Phillips'in aslında Karayipler'de tatilde olduğu ortaya çıktı.

Haberler 01.01.2021 - 09:12

  • 1
    Kanada'nın Ontario eyaletinin başkanı Doug Ford, corona virüs salgınının zirve yaptığı bu haftalarda halka evde kalma çağrısında bulunurken, Maliye Bakanı Rod Phillips'in önlemlerine uymayarak Karayipler'e tatile gittiği belirlendi.

  • 2
    Euronews'in haberine göre "Çok büyük bir hayal kırıklığına" uğradığını vurgulayan Ford, "Bakana seyahat kararının kesinlikle kabul edilemez olduğunu, ve ona burada ihtiyacım olduğunu ifade ettim" dedi.
  • 3
    Rod Phillips'in, Noel tatili boyunca Kanada'daymış gibi mesaj ve Tweet atarken, aslında eşiyle beraber 18 Aralık'tan beri Karayipler'deki St. Barts adasında olduğu ortaya çıktı.

  • 4
    Tatille ilgili açıklamada bulunan Rod Phillips, Karayipler'deki tatilini kişisel fonlarla finanse edildiğini ve bu süreçte böyle bir karar aldığı için çok pişman olduğunu söyleyerek özür diledi.
    Derhal Ontario'ya dönmek için hazırlandığını belirten Phillips, ülkeye döndüğünde de 14 günlük karantinaya gireceğini ifade etti.
  • 5
    Kanada Halk Sağlığı Kurumu, Kanada dışındaki tüm zorunlu olmayan seyahatlerden kaçınılması tavsiyesinde bulunmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız