Ezgi Mola: Musluk değiştirmek, nalbura gitmek beni motive ediyor

10.11.12 adlı oyunda Enis Arıkan ile rol alan Ezgi Mola, tamir işleriyle uğraşmayı çok sevdiğini söyledi ve ekledi: Musluk bataryasının contasını değiştirmek, nalbura gitmek beni motive ediyor. Bu ara iyi bir fayans ustası bulamadım. Duvarı kırıp da kendim mi yapsam diyorum.

Haberler 29.01.2017 - 10:39

  • 1
    Ezgi Mola, Enis Arıkan ile birlikte Craft Tiyatro'da sahnelenen '10.11.12' adlı oyunu, yeni rolü ve kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.
  • 2

    UZUN ZAMAN SONRA SAHNEDE

    İşte Sabah'a konuşan Ezgi Mola'nın açıklamalarından satırbaşları:
    2008'de en son DOT'un 'Vur, Yağmala, Yeniden' adlı oyununda rol almıştım. Ben aslında doğru düzgün tiyatro yapmadım. İtiraf ediyorum; kendimi güvensiz hissediyordum, yapamam diye düşünüyordum. Ama artık bana cesaret geldi. Craft'la da bir şeyler yapmayı hep istiyordum. İbrahim Çiçek arayıp oyun bulduklarını söyledi, ertesi gün provaya başladık. Oyunda 23 sahne var, ilk sahne dışında 22 kere kıyafet değiştiriyoruz. Bu tempo için de çok çalıştık.

  • 3
    ROLÜ HAKKINDA

    Oynadığım kadın; mesafeleri olan, komşuluk ilişkilerinde 'Ben bundan hoşlanmıyorum' diyebilen, kendi özelinde yaşamını sürdüren bir kadın. Ben dışarıdan bakıldığında çok da öyle olduğumu sanmıyorum. Mahalle kültürünü seven biriyim. Esnafla, komşularımla sürekli diyalog halindeyim.
  • 4
    İLETİŞİMSİZLİK ÜZERİNE KURULU

    Evet, oyun iletişimsizlik üzerine kurulu. Özünde herkesin kendi içinde bir yalnızlık var ve sosyal medya yüzünden kimse kendini yalnız hissetmiyor. Farklı bir ilişkiler dünyasına doğru gidiyoruz. Bu kadının da ilişki kuramama sorunu, bu dünyaya çok hizmet ediyor. Kadın kimseyle muhatap olmak istemiyor.
  • 5
    SOSYAL MEDYA

    Hakaret edilince yaklaşım falan kalmıyor tabii, hemen engelliyorum o kişiyi. Hastalıklı bir ilişki gibi görüyorum durumu; hem zarar veriyor, hem de takip ediyor. Bazılarının profillerine girerek cevap yazıyorum. Çok şaşırıyorlar, 'Ya çok tatlısın' diye cevaplar geliyor. Bana hakaret edenlerden kime yorum yazdıysam dönüşleri böyle oldu. Sevgisizlik böyle yapıyor bizi. Hepimizin sevgiye ihtiyacı var.
  • 6
    YENİ PROJELER

    Biri televizyon, ikisi sinemada üç yeni projem var. Komedi filmleriyle seyircinin beğenisini kazanan işler yaptım. Fakat bu kez rol alacağım filmin türü komedi değil. Ama televizyona yine komedi yapacağım.
  • 7

    EV İŞLERİ


    Musluk bozulduğunda ben tamir ediyorum. Ev işleriyle uğraşmak çok hoşuma gidiyor. El becerisi gerektiren işlere meraklıyım. Musluk bataryasının contasını değiştirmek, nalburdan somun bakmak motive ediyor beni. Mesela Türkiye'de ciddi fayans ustası eksikliği olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda kafayı buna taktım. Duvarı kırıp da kendim mi yapsam diye düşünmüyor değilim.

  • 8
    "HAYAL BİLE EDEMEYECEĞİM BİR EVİM VAR"

    Baba gibi gördüğüm ve uzun yıllar beraber çalıştığım yapımcım Erol Avcı sayesinde ev aldım. Bana "Borca gir, yeter ki evin olsun" dedi. Allah ondan razı olsun. "Dört duvarım olsun, bana yeter" derdim, hiç düşünmediğim kadar güzel bir evim oldu. Hangi ev, nerede, ne kadara satılıyor bilirim.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız