Ezgi Mola'dan Sıla açıklaması

Oyuncu Ezgi Mola beraber olduğu iddia edilen işletmeci Mustafa Aksakallı ile ilgili sorulara, "Yan yana görürseniz çekersiniz bizi" diyerek yanıt verdi. Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşanan olaylar hakkında da konuşan Mola, Türkiye'de birçok insan bu acıya maruz kalıyor. Bence kimse sessiz kalmamalı bu duruma. Sıla'yı çok seviyorum ve birlikte güçleneceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberler 26.11.2018 - 10:33

  • 1
    Ezgi Mola, önceki akşam Nişantaşı Topağacı'nda adının Ömer olduğunu söylediği arkadaşıyla yemekteydi.
  • 2
    Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre, yakın zamanda vizyona girecek yeni projeleri için heyecanlı olduğunu belirten Mola, hakkında çıkan aşk haberlerine de cevap verdi.
  • 3
    Yaklaşık bir aydır beraber olduğu iddia edilen işletmeci Mustafa Aksakallı ile ilgili sorulara, "Arkadaşlar şu an için bir şey söyleyemem. Birlikte, yan yana görürseniz çekersiniz bizi. Sadece görüşüyoruz. Daha fazlasını söyleyemem" dedi.
  • 4
    Oyuncu Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Gençoğlu ile iyi arkadaş olan Mola olaylar hakkında şöyle konuştu: "Sıla benim çok sevdiğim bir insan, şimdi o burada olmadan gıyabında bir şey söylemek çok doğru olmaz. Bir de işin hukuki süreci var. Türkiye'de birçok insan bu acıya maruz kalıyor."
  • 5
    "Bence kimse sessiz kalmamalı bu duruma, sadece bunu söyleyebilirim. Bu dönemde kadının kadına destek olması çok önemli. Önce bir empati kurup 'Ulan benim de başıma gelebilir' deyip bu sağduyuyla yaklaşabilmek çok önemli. Dolayısıyla onu çok seviyorum ve birlikte güçleneceğiz"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız