Fazilet Hanım ve Kızları'nda neler yaşandı? (17.bölüm)

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları'nın dün akşam 17. bölümü yayınlandı. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte Fazilet Hanım ve Kızları'nda dün akşam yaşananlar ve 18. yeni bölüm fragmanı...

Haberler 08.10.2017 - 14:36

  • 1

    Ece Şükriye’nin saldırısından sonra sancılanır ve hemen en yakın acile gider. Şoför Hazım’a haber verir. Bebeğin durumu iyidir, Hazım Ece’nin halini görünce ne olduğunu sorar.

    Ece olanları anlatır. Hazım Selin’in Yasin’in davası için yüklü miktarda harcama yaptığını da öğrenmiştir, cenazede olduğunu da Ece’den duyunca adamına Selin’i bulup getirmesini ister.

  • 2
    Selin yalıya getirildiğinde öfkelidir, Ece’ye ağır hakaretler eder, Hazım onu susturmak için tokat atar. Güzide Yağız’ı arayarak durumu haber verir.

    Fazilet Ece’nin kürtaj olmadığını öğrenir. Yağız Selin’i korumak için yalıda kalmaya karar verir. Kerime yatılı kahya olarak yalıya gelir. Hazım Kerime ile konuştuktan sonra yalıda kalmasına karar verir. Fazilet Ece’ye magazin sitelerinde çıkan haberleri gösterir. Düğün yapılmadığı için evlilik hakkında Ece’yi aşağılayan bir sürü teori üretilmiştir. Ece kahvaltıda Hazım’dan düğün hazırlıkları için acele edilmesini ister. Hazım şaşkına döner, Ece’yi tersleyerek sofradan kalkar. Ece peşinden gider ve türlü iftiralar atıldığını anlatarak Hazım’ı düğüne ikna eder.
  • 3
    Yasemin düğün konusunda kontrolü eline alır. Ece’yi düğünü büyük bir yerde yapma konusunda ikna eder. Gelinlik olarak da en pahalı gelinliği aldırır.

    Şükriye Yasin’e babasının ölümüne Fazilet ve Ece’nin birlikte sebep olduğunu söyler. Yasin iyice bilenmiştir, Selin’in evlilik teklifini kabul eder. Selin yalıdan kendini hasta ederek çıkmayı başarır.
  • 4

    Ece’nin yaptığı harcamalar Hazım’a bilgi olarak verilmiştir. Yasemin Ece’den düğün kararlarına karıştığını söylememesini rica eder, Ece ‘kocanla kötü olma’ diyerek safça kabul eder.

    Akşam yemeğinde Ece düğün mekanının Sait Halim Paşa Yalısı olduğunu açıklayınca Hazım’ın sabrı taşar. Ece’ye düğün için karar verdiği her şeyin aşırı olduğunu söyler. Ece ezik halde “yarın her şeyi iptal ettiririm” der ancak Hazım artık çok geç olduğunu düğünün onun istediği gibi yapılacağını belirtir. 

  • 5
    Ece Hazan’dan düğüne gelmesini rica eder. Hazan kararsız kalmıştır, bir yandan da kardeşini yalnız bırakmamak istememektedir. Hazım ailenin prestiji için tüm çocuklarını yanında görmek istediğini söyler.

    Düğün gecesi Ece buruktur. Hazan geç de olsa düğüne katılır, Ece çok mutlu olur. Hazım düğüne gelen Kerime ile tartışırken Güzide ikisi arasındaki sırrı duyar ve şok olur. Ece Hazım ile davetlilerin arasına doğru ilerlerken Selin de Yasin ile mekana giriş yapar. Herkes şaşkınlık içindedir.
  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız