FBI'dan Leonardo DiCaprio'ya kara para sorgusu

Leonardo DiCaprio, kurucusu olduğu çevreci vakfa Malezya’dan yapılan bağış nedeniyle FBI tarafından sorguya alındı.

Haberler 31.08.2016 - 14:58 Son Güncelleme : 31.08.2016 - 15:02

  • 1

    SKANDALIN İÇİNDE

    Hollywood'da oyunculuğunun yanı sıra çevreci tutumuyla da bilinen Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio, kurucusu olduğu çevreci vakfa Malezya'dan yapılan bir bağış nedeniyle kendini yolsuzluk skandalının içinde buldu.
  • 2

    KARA PARA İDDİASI

    Ünlü oyuncunun rol aldığı Wall Street Kurtları (The Wolf Of Wall Street) isimli filmin yapımcı şirketi Red Granite sahiplerinden Jho Low'un kara para akladığı ve sahibi olduğu "1 MDB Malezya" adlı fon aracılığıyla DiCaprio'nun vakfına para bağışladığı ortaya çıktı.
  • 3

    1 MİLYAR DOLAR ŞÜPHESİ

    3.5 milyar dolarlık paranın bir milyar dolarlık kısmının ABD'de aklandığı yönündeki iddialar nedeniyle devreye giren FBI (ABD Federal Soruşturma Bürosu), ünlü oyuncuyu sorguladı.
  • 4

    SUÇLAMA YOK AMA...

    DiCaprio'ya herhangi bir suçlamada bulunulmadığını belirten The Hollywood Reporter isimli magazin sitesi, sanatçıya bağış yapan kişinin yolsuzlukla bağlantılarını bilip bilmediğinin sorulduğunu duyurdu.
  • 5

    6 AY ÖNCE ZİYARET ETTİ

    Di Caprio, Malezya'daki ormanlık alanların yok edilmesine dikkat çekmek üzere 6 ay önce ülkeyi ziyaret etmişti.
  • 6

    PARAYI VER ÇAĞRISI

    Malezya'daki çevreci kuruluş Bruno Manser Vakfı, DiCaprio'ya açık mektup yazarak FBI'nın soruşturmasına konu olan "1 MDB Malezya" isimli fondan aldığı bağışı geri vermesi çağrısı yapmıştı.
  • 7

    PARA TRANSFERİ VAR

    Kamuoyuna açık bu çağrının üzerine FBI'nın soruşturmaya DiCaprio'yu da dahil ettiği belirtiliyor. İddialara göre; DiCaprio Vakfı'na 2013'te Christie's Müzayede Evi'nden bir miktar para transfer edildi.
  • 8

    FİLMDE DE BAŞI DERTTEYDİ

    Wall Street Kurtları (The Wolf Of Wall Street) isimli filmin yapımcı şirketi ile olan ilişkileri yüzünden sorgulanan Leonardo DiCaprio, başrolünde oynadığı filmde de (solda) FBI'ya hesap vermek zorunda kalıyordu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız