Feyza Çıpa ölümden döndü (Yürümekte güçlük çekiyor)

Kutsi ile evlilik yolunda ilerleyen oyuncu Feyza Çıpa, ölümden döndü. Dört nala giden attan sert bir şekilde zemine düşen ünlü oyuncunun vücudunda bazı ezilmeler oldu ve eli kırıldı

Haberler 31.03.2017 - 14:26

  • 1
    Yaklaşık bir yıldır binicilik eğitimi alan ve atlara karşı büyük bir sevgi besleyen Feyza Çıpa, 10 gün önce az daha bu tutkusunun kurbanı oluyordu.
  • 2
    Atlara ve biniciliğe tutkuyla bağlanan Çıpa’nın haftanın her günü Ömerli’de bir binicilik eğitimi merkezinde ata bindiği öğrenildi.
  • 3
    İddiaya göre eğitimi sırasında dengesini kaybederek atın üzerinden savrulan ve sert bir şekilde zemine düşen Çıpa, acilen hastaneye kaldırıldı.
  • 4
    Kazanın ardından konuşan Çıpa, “Dört nal engel atlıyordum. Parkur yapıyordum. O sırada düştüm. Vücudumun çeşitli yerlerinde ezilme oldu. Elim kırıldı. Şu an yürümekte zorluk çekiyorum ama buna da şükür” diyerek kazanın detaylarını anlattı.
  • 5
    Çıpa, en az iki ay boyunca ata binemeyeceğini sözlerine ekledi. Güzel oyuncu, Kutsi ile evliliğe giden ciddi bir beraberlik yaşıyor.
  • 6
    Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ve ağırlıklı olarak dizi projeleriyle izleyici karşısına çıkan Feyza Çıpa, 1985 yılında İstanbul'da doğdu. İşletme mezunu olan ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde eğitim alan Çıpa; Miss Turkey 2007 Türkiye 3. güzeli seçildi. Oyunculuk kariyerine 2008 yılında Baba Ocağı dizisi ile başlayan Çıpa ekranlara hızlı giriş yaptı ve şu projelerde rol aldı:

    Uygun Adım Aşk / Merve karakterini canlandırdı.
    Arka Sıradakiler/ Filiz
    Mavi Kelebekler /Saşa Soldo
    Hababam Uzay /Gözde
    Huzur Sokağı /Ülker
  • 7
    Halen şehir tiyatrolarında çeşitli oyunların yapımlarında da yer alan Feyza Çıpa 2012 yılında Huzur Sokağı çekimlerinde tanıştığı Kutsi ile tanıştı ve ikili yeni bir birlikteliğe başladı. Uzun süredir birlikte olan Feyza Çıpa ile Kutsi'nin evlilik planları yaptıkları biliniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız