Game of Thrones'un Dağ'ı Hafþór Júlíus Björnsson karantinada bebeğinin doğumunu kaçırabilir

Game of Thrones'ta canlandırdığı Dağ karakteri ile ünlenen, 2018'de dünyanın en güçlü adamı seçilen Hafþór Júlíus Björnsson, yedi gündür karantinada olduğunu ve corona virüs test sonucunu beklediğini açıkladı. Test sonucunun pozitif çıkması halinde bebeğinin doğumunu kaçırabileceğini söyledi.  

Haberler ntv.com.tr 22.09.2020 - 11:42

  • 1

    Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Dağ (Mountain) karakteriyle tanınan Hafþór Júlíus Björnsson, karantinada corona virüs testinin sonucunu beklerken eşinin doğumunu kaçırabileceğini açıkladı.

    31 yaşındaki izlandalı aktör, Instagram’da yaptığı açıklamada, Covid-19 teşhisi konulan biriyle yakın temas kurmasının ardından yedi gündür karantinada olduğunu söyledi.

  • 2

    Corona virüs testinin pozitif çıkması halinde karantina süresini 14 güne uzatması gerektiğini söyleyen Björnsson, 30 yaşındaki eşi Kelsey Henson’ın kısa süre sonra oğullarını dünyaya getireceğini ve bu durumda doğumu kaçırabileceğini belirtti.

  • 3

    Ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımda, “İş icabı teşhisli biriyle kısa bir yakın temas kurmamın ardından corona virüs testimin sonucunu beklediğim yedi günlük karantina süresinin sonuna geliyorum. Sonuç pozitif çıkarsa karantinayı 14 güne tamamlayacağım. Ne yazık ki bu, oğlumun doğumunu kaçırmam, karım onu dünyaya getirirken onu destekleyememem anlamına geliyor” ifadesini kullandı.

    Test sonucunu bugün alacağını açıklayan ünlü aktör, “Herkesten bana pozitif enerji göndermesini istiyorum” dedi.

  • 4

    Björnsson, eşinin hamile olduğu haberini nisan ayında duyurmuş, daha sonra bir erkek bebek bekldiklerini açıklamıştı.

  • 5

    Björnsson, Henson ile Ekim 2018’de evlenmiş, düğün sonrası yaptığı paylaşımda, "Bu güzel kadını hayatımın geri kalanında olacak. Yan yana yaşayacağımız her şey için çok heyecanlıyım" demişti. Henson ise "Seni sonsuza dek seveceğim. Hayatta tüm yaşayacaklarımızda yanında durmaya söz veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

  • 6

    DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ADAMI

    Öte yandan yıllarca “dünyanın en güçlü adamı” yarışına katılan, ancak hiç birinci olamayan 2,06 metre boyunda ve 180 kilo olan Björnsson, 2018’de girdiği araba kaldırma, kaya taşıma, halter kaldırma, kamyon taşıma gibi yarışlar sonucu dünyanın en güçlü adamı seçilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız