Gigi Hadid ile Zayn Malik New York'ta görüştü

Amerikan Vogue’un Mayıs sayısındaki romantik Napoli kaçamağı ile gündem olan, 2016 Met Gala’nın gelmiş geçmiş en tutkulu kırmızı halı dakikalarına imza atan Gigi Hadid ile Zayn Malik ilişkilerini kurtarmaya çalışıyor. Ayrıldıkları iddia edilen son zamanların popüler çifti dün New York'ta kriz görüşmesi yaptı.

Haberler 10.06.2016 - 12:08 Son Güncelleme : 10.06.2016 - 12:10

  • 1

    KURTARMAYA ÇALIŞIYORLAR

    Amerikan Vogue’un Mayıs sayısındaki romantik Napoli kaçamağı ile gündem olan, 2016 Met Gala’nın gelmiş geçmiş en tutkulu kırmızı halı dakikalarına imza atan Gigi Hadid ile Zayn Malik ilişkilerini kurtarmaya çalışıyor. Ayrıldıkları iddia edilen son zamanların popüler çifti dün New York'ta kriz görüşmesi yaptı.
  • 2

    RESMİ AÇIKLAMA YOK

    Süper Model Gigi Hadid ile İngiliz şarkıcı Zayn Malik ayrıldılar mı yoksa hala birlikteler mi? Milyonlarca hayranı olan çift hakkındaki bu soruya henüz resmi bir cevap verilmedi.
  • 3

    YÜZ İFADESİ KRİZ GÖSTERGESİ

    Kesin olan ise ikilinin dün 21 yaşındaki Hadid'in New York'taki dairesinde buluştuğu. Apartmandan çıkarken görüntülenen One Direction müzik grubunun eski üyesinin
    yüz ifadesi, bunun aşktan çok kriz görüşmesi olduğu yönünde yorumlandı.
  • 4

    DOSTLARI 'AYRILIK' DİYOR

    Çiftin dostları ayrılık konusundaki sözlerinin arkasında dursa da, GiGi Hadid ve Zayn Malik görüşmeye devam ediyor.
  • 5

    "ATEŞİN SOĞUMASINI BEKLİYORLAR"

    Başka bir iddia ise ikilinin birinci ağızdan bir açıklama yapmak için Taylor Swift ve Calvin Harris’in ayrılık ateşinin soğumasını beklediği yönünde.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız