Gökçe Bahadır: Henüz teklif yok

Oyuncu Gökçe Bahadır, evliliğe sıcak baktığını ancak sevgilisi Efe Duru’dan henüz evlenme teklifi almadığını söyledi.

Haberler 01.03.2017 - 11:35

  • 1

    Adı Efsane dizisinin Bahar öğretmeni Gökçe Bahadır, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Bir süredir Efe Duru’yla aşk yaşayan Bahadır, evlilikle ilgili sorulara yanıt verdi. Evliliğe sıcak baktığını, ancak henüz Duru’dan bir teklif almadığını söyleyen Bahadır, “Henüz teklif yok ama neden olmasın? Kısmet bu işler” dedi.

  • 2
    31 Mart’ta vizyona girecek olan yeni filmi “Aşk Uykusu”nda kocası tarafından aldatılan bir kadını canlandıran Gökçe Bahadır, Elele dergisine verdiği röportajda da evlilik ve ihanet hakkında konuştu. 35 yaşındaki Oyuncu, “İhanet her kadın için kabul edilmesi zor bir durum ama bir kadının ihaneti kabul etmesi için kendine göre bir sürü nedeni olabilir. Bunun için dışarıdan konuşmak çok zor. Herkes kendi yaşadığını bilir” dedi.
  • 3

    Bahadır’la birlikte objektif karşısına geçen Alican Yücesoy da röportajında toplumun ihanete göz yumduğunu savundu. Yücesoy şöyle konuştu: “Toplum olarak göz yumuluyor aldatmaya. Elbette bunun tartışması şu soruyu da beraberinde getiriyor. Bu anormal midir? Ne kadar tekeşliyiz zaten? Kaç bin yıldır tekeşliliği hayatımızın içine sokmaya çalışıyoruz? Kaç bin yıldır bunu kabul etmeye çalışıyoruz? Ettik mi? Etmeli miyiz?” 

  • 4
    35 yaşındaki Bahadır, 2011 yılında dünyaevine girdiği Ali Sunal ile yaklaşık bir yıl evli kaldıktan sonra ayrılmıştı.
  • 5

    Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Adı Efsane' dizisiyle izleyici karışısına çıkan Bahadır'ın diğer rol aldığı diğer diziler ise şöyle: 

    Tatlı Hayat-Fulden
    Beşik Kertmesi
    Mühürlü Güller-Okşan
    Hayat Bilgisi-Törpü Yeliz
    Yol Palas Cinayeti
    Yine de Aşığım
    Yaprak Dökümü-Leyla Tekin
    Hırçın Kız Kadife-Kadife
    Sensiz Olmaz-Begüm
    5'er Beşer-Azize
    Kayıp Şehir-Aysel
    Aramızda Kalsın-Yadigâr

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız