Magazin turu (20 Ocak 2017)

Şener Şen'den Cem Yılmaz'a, Berkay'dan Demet Akalın'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin haberleri...

Haberler 20.01.2017 - 14:37

  • 1

    "BENİ BU HALDE NASIL TANIDINIZ"

    Türk sinemasının usta ismi Şener Şen, önceki akşam Etiler'de bir markette yalnız başına alışveriş yaptı. Şen, dükkandan çıkarken objektiflere yansıdı.

    75 yaşındaki oyuncu, "Beni bu halde nasıl tanıdınız? Sizden korkuyorum artık" diye espri yaptı.

    Uzun zamandır ekranlarda olmayan Şen, "Fotoğraf çekebilirsiniz ama röportaj yapmıyorum" diyerek, kibar bir dille muhabirleri geri çevirdi.

  • 2
    "İNTİKAMINI ALACAĞIM"

    Popçu Berkay Şahin, önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi.

    Geçtiğimiz aylarda Özlem Katipoğlu ile dünya evine giren ve eşi iki aylık hamile olan Berkay, Kuruçeşme'de uzun süredir görmediği arkadaşları ile bir araya geldi.

    Mekanda 4 erkek arkadaşı ile yemek yiyen şarkıcı, sonrasında Playstation turnuvası düzenledi. Maçı kaybeden Berkay, "Bir sonraki maç intikamımı alacağım" diyerek, kahkahalar eşliğinden oradan ayrıldı.
  • 3
    SESSİZ SEDASIZ GİTTİLER

    Komedyen Cem Yılmaz, önceki gün yakın arkadaşı Ozan Güven ve Muzaffer Yıldırım ile birlikte Etiler Zerafet Kebap'daydı.

    Yemek sonrası aracına yönelen Yılmaz, Atatürk posterinin önünde fotoğraf çektirip "Ben burdayım"notu ile paylaşması hatırlatılsa da sessizliğini bozmadı.

    Ozan Güven de yıllar sonra ortaya çıkan alkollü trafik kazası görüntüleri hakkında sessiz kalmayı tercih etti.
  • 4

    "GEÇMİŞE TAKILIP DÜŞMEK İSTEMİYORUM"

    Seçkin Piriler, önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı.

    Piriler, eski eşi Kaan Tangöze hakkında kendisine yöneltilen soruları "Artık bu konularla ilgili konuşmayacağım, böyle bir karar aldım. Önüme bakmak istiyorum. Geçmişe takılıp düşmek istemiyorum" diyerek geri çevirdi.

  • 5

    "ŞARKILARIM BEBEKLERİN DİLİNDE"

    Demet Akalın, Fettah Can ve Sinan Akçıl, önceki akşam Yüzevler Kepap'ta buluştu.

    Okan Kurt'un da katıldığı yemek, gece yarısına kadar devam etti. Mekandan ilk olarak ayrılan Akçıl'a şarkıcı Otilla ile aşk yaşayıp yaşamadığı soruldu. Akçıl, "Türkçe cevap vermeyeceğim, sadece 'I love you' demek istiyorum" diyerek aracına bindi.

    Demet Akalın ise "Çok güzel bir akşam oldu, şarkılar dinledik ve söyledik. Hülya Avşar'a şarkı bakıyorum. Onu yeniden yaratacağım" dedi.

    İrem Derici ile aralarında polemik haline gelen tıklanma rekoru konusu hakkında konuşan Akalın, "Benim şarkılarım bebeklerin dilinde, başka bir şey söylemeye gerek yok" açıklamasını yaptı.

  • 6
    EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK

    'Sevda Kuşun Kanadında' dizisini bırakıp 'Rüzgarın Kalbi'nde oynamaya başladığı için hakkında açılan 260 bin liralık tazminat davasıyla gündeme gelen Deniz Baysal, önceki gün Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi.

    Objektiflere gülerek poz veren Baysal, yeni ilişkisiyle ilgili konuştu.

    Kolpa Grubu’nun solisti Barış Yurtçu ile ilişkilerini İnstagram hesabından duyuran güzel oyuncu, "1.5 buçuk aylık birlikteliğimiz var. Her şey çok güzel gidiyor. Düğün için kesin bir şey söyleyemem ama her şey kısmet. Evliliğe uzak değilim" dedi.

    Baysal, kendisine açılan dava hakkında ise sessizliğini korumayı tercih etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız