Günlük burç yorumları - 2 Ocak 2021

Astrolog Murat İpek'ten 2 Ocak günlük Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 06.01.2021 - 13:21

  • 1

    Biz dursak bile haritalarımız tıkır tıkır işliyor.

    Bizi sis perdesi içinde saklayan ve zaman zaman yanıltan Neptün, bu aralar Ay düğümlerine çok kırgın. Peki ama bizim günahımız ne?
  • 2

    KOÇ

    Bugün çoluk çocuk gürültüsü çekecek bir halde olmayabilirsiniz. Çocuklarla bir programınız varsa sırf iş olsun diye onlarla zaman geçirmeyeceğinizden eminim. Gün içinde ne yaparsanız yapın ama gülümseyin, faydasını göreceksiniz.

  • 3

    BOĞA

    Bugün evden çıkmak istememeniz çok doğal. Bırakın bugün de böyle bir gün olsun. Zihninizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Merak etmeyin, önünüzde para ve parayla ilgili konuları çözeceğiniz, eliniz mahkum, çok zamanınız olacak.

  • 4

    İKİZLER

    Ay bugün evlilik evinizde hanım kadınım edalarında dolanan Venüs tarafından güzel açılarla karşılanacak. O nedenle eşinizle veya uzun vadeli ilişkiniz varsa partnerinizle güzel, gayet güzel bir zaman geçirmeniz olası. Kendinizi mutlu edin, hiç değilse deneyin.

  • 5

    YENGEÇ

    Bugün kendinizi hiç de fena hissetmiyorsunuz doğrusu. Özellikle nereden çıkıyor bilinmez ama bu tatil vaktinde bile günlük koşturma, iş güç konusunda kendinizi telefonda konuşurken bulabilirsiniz. En iyisi siz kapatın o telefonu.

  • 6

    ASLAN

    Ay sizin bahçenizde, birinci evinizde ve Mars ise yönettiği burçta güzel ışıklar yakmakta ve işin en güzel yanı bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissediyor olabilirsiniz. Evet biraz tuhaf bir mahzunluk var. Merak etmeyin herkes bir yaş yaşlandı.

  • 7

    BAŞAK

    Ah bu aksi, huysuz Satürn sizin orijinal eviniz olan 6. evinizde, hiç ama hiç olacak şey değil. Üstelik o kir paslı ayaklarıyla salonun ortasında Uranüs denilen çatlakla kavga dövüş. Ama Ay’ınız hiç konularda değil.

  • 8

    TERAZİ

    Bugün kendinizi, kalabalıklar içinde yalnız hissettiğimiz anlar olur ya, işte öyle hissedebilirsiniz ama merak etmeyin bu durum sizin için geçici. Belki koskoca zor bir yılı geride bırakmanın yorgunluğu olamaz mı?

  • 9

    AKREP

    Şimdi tatil günü iş para kariyer ne alaka demeyin, Ay aslanda kariyer evinizde para evinize ve hizmet alıp verdiğiniz eve gülücükler atmakta. Varsa kontak kurmanız gereken birileri bir alo deyin.

  • 10

    YAY

    Bugün yurtdışı konularında enteresan bir haber almanız mümkün. Aynı zamanda akademik konular hakkında da beklenmedik durumlar gelişebilir. Bugün mü? Demeyin, belki o gün bu gündür.

  • 11

    OĞLAK

    Ah, Oğlaklar ah! Şu tatil gününde vergi mevzuatını, resmi gazeteyi okumanın zamanı mı? Zayıf bir ihtimal ama varsa bir sevgiliniz, güdümlü uçan bir terliğin size doğru havalandığına şahit olabilirsiniz.

  • 12

    KOVA

    Eşinizle, sevgilinizle, hadi buna çoluk çocuğu da katalım, iletişim için güzel bir gün. Bekarsanız muhtemel fakirsiniz. Çünkü sevgili kovalar para evinizdeki Neptün çamları devire devire yürüyor.

  • 13

    BALIK

    Evet sevgili Balıklar, kalkın ayağa bugün spor yapmak, kendinize bakmak için harika bir gün. Kaç gündür cips ve muhtemel daha ne kadar zararlı şey varsa yemişsinizdir. Onları yakma zamanı. Bugün spor için iyi bir gün.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız