Gwen Stefani’ye hayranlarından ‘tanınmaz halde’ ve ‘donuk’ suçlaması

Pop yıldızı Gwen Stefani, önceki gece Los Angeles'ta düzenlenen 62. Grammy Ödülleri’ndeki görünümüyle eleştirilerin hedefinde yer aldı. Ünlü şarkıcının fazla estetik nedeniyle tanınmaz hale geldiği ve donuk bir yüze sahip olduğu eleştirileri yapıldı.  

Haberler ntv.com.tr 28.01.2020 - 11:48

  • 1

    Ünlü şarkıcı Gwen Stefani, önceki gece gerçekleşen 62. Grammy Ödülleri’ndeki görünümüyle hayranlarından tepki gördü. Estetik ve dolgu yaptırdığı söylenen 50 yaşındaki şarkıcı, ‘tanınmaz halde’ ve ‘donuk’ göründüğü şeklinde eleştirildi.   

  • 2

    Country şarkıcısı sevgilisi Blake Shelton ile kırmızı halıda poz verdiğinde Dolce & Gabbana imzalı mini elbisesi ve uzun çizmeli stiliyle beğeni toplasa da yüzündeki ifade eleştiri konusu oldu.

  • 3

    Sosyal medyada Stefani’nin hayranları, şarkıcıyı fazla estetik ve botoks yaptırarak güzelliğini bozmakla suçladı. Bir hayranı, “Madonna gibi sahte görünmeye başladın” yorumunu yaptı. Pek çok kişi, sosyal medyada, “Yüzüne ne yapmış?”, “Tanınmaz halde”, “Donuk” şeklinde mesajlar yazdı.

  • 4

    8 Nisan’da yapılan ACM Ödülleri (Academy of Country Music Awards) töreninde de Stefani’nin aşırı dudak dolgusu ve plastik cerrahi operasyonuna maruz kaldığı eleştirileri yapılmıştı.

  • 5

    Önceki gün yapılan Grammy’de de aynı eleştirilere maruz kalacağı görüntüsüyle poz vermesi, Stefani’nin eleştirilere aldırmadığı şeklinde yorumlandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız