Haftalık astroloji yorumları (12 Eylül - 18 Eylül 2016)

Güneş Başak burcunda ve 1 Eylül’de Güneş Tutulması yaşandı. Merkür geri gidiyor. Geçmişten kaynaklanan sorunları artık unutmalıyız. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu dönemde, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız...

Haberler ntv.com.tr 12.09.2016 - 08:14 Son Güncelleme : 12.09.2016 - 10:05

  • 1

    HAFTALIK GEZEGEN HAREKETLERİ

    Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz ve köprüleri kendimiz atabiliriz. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir hafta. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Yaşam kalitemizle ilgili sorgulamamız ortaya çıkıyor. Dünyaya bakış açımızda bazı değişimler söz konusu. Güven duygumuzun eksikliklerinin neden kaynaklandığını, çözmek isteyeceğiz. Bazılarımızın ailevi  sorunları ve yaşlılarla ilgili problemleri gündem kazanacak. Sinirli ve gerilimli olabiliriz. Bazılarımız, duygusal fırtınalara hazır olmalıyız. İlişkilerimizi sorgulayacağız.

  • 2

    KOÇ (AŞK)

    Duygularınızda aşırıya kaçan olumsuzluk rüzgarları görülecek. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkarmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenecek ve kendinizi rahatlatacak çalışmalara yönelin. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir.

  • 3

    KOÇ (İŞ)

    Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

  • 4

    BOĞA (AŞK)

    Duygusal konularda inatçı davranıyorsunuz. Dengelerinizi bozmak istemiyorsanız, isteklerinize bir gem vurmalı ve partnerinizle olan ilişkilerinize belli bir düzen getirmelisiniz. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz.  Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşuları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız, problem olmayacaktır.

  • 5

    BOĞA (İŞ)

    Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Birlikte iş yaptığınız kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkacak.

  • 6

    İKİZLER (AŞK)

    Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Bu hafta  risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Macera tutkusu yüzünden  istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

  • 7

    İKİZLER (İŞ)

    Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Verilen sözlerin yerine getirilmesine özen göstermelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecektir.

  • 8

    YENGEÇ (AŞK)

    Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Üstelik bir sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınız sıkabilir. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Düşüncelerinizde yeni bir boyut ve dinginlik ortaya çıkacaktır. Bunu ‘yağmurdan sonra güneşin açmasına’ benzetebiliriz.

  • 9

    YENGEÇ (İŞ)

    Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Enerjinizi  daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz.  Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi  etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız.

  • 10

    ASLAN (AŞK)

    Size karşı özverili davranan kişilere karşı tedbirli olmanızı gerektiriyor. Çevrenize hakim olmak isteyebilirsiniz. Her konuda kendinize yetebiliyorsunuz. Çevrenizin vazgeçemediği bir kişilik haline geliyorsunuz. Yakın çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Manevi hislerinizin sizi yanıltmayacağından emin olduğunuz ve manevi duygularınızın ön plana çıkacağı işler peşindesiniz.

  • 11

    ASLAN (İŞ)

    Beklemeyi bilmediğiniz için, birçok iş fırsatını kaçırıyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün. Özellikle, aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Etrafınızda iyi niyetli kişilerin olduğu gibi size olumsuz gelebilecek kötü kişilerin varlığınız da unutmamalısınız.

  • 12

    BAŞAK (AŞK)

    Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Eski ve yeni ilişkiler aklınızın karışmasına neden olacak. Karar vermeden önce kendinizi sınamalı ve hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Unuttuğunuz bir aşkınızdan alacağınız haber sizi şaşırtmamalı. Yine bu hafta sakinliğe ihtiyacınız var. 

  • 13

    BAŞAK (İŞ)

    İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyor ve takıntılı olduğunuz konularda taviz vermek istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Aile bireyleri ile tartışmak için birçok nedeniniz olacaktır. Tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacak. Bu günlerde; yapabileceğiniz en güzel şey, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunmak

  • 14

    TERAZİ (AŞK)

    Merkür retro yaparken  duygusal davranmamaya çalışmalısınız ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Kalbi boş olanlar;  geçici fakat eğlenceli olan duygularla hareket ederlerken, yaşamlarını renklendirecekler. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, zirveye  yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.

  • 15

    TERAZİ (İŞ)

    İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz. Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız.  Kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz.

  • 16

    AKREP (AŞK)

    Bu hafta isteklerinizde önleyemediğinizi tutkuların esiri olabilirsiniz. Hep kendinizi haklı görmeniz, sevdiğiniz kişinin de yaşamını zorlaştırıyor. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacaktır. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak..

  • 17

    AKREP (İŞ)

    Bu hafta güçlü dostlukların temelini atacaksınız. Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz.

  • 18

    YAY (AŞK)

    Tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Sürpriz fakat olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda, içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız. Haftayı  hasarsız atlatmak istiyorsanız; kendi duygularınızın esiri olmayın, yakınlarınızın sözlerine ve tavsiyelerine kulak verin. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz.

  • 19

    YAY (İŞ)

    Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Düşüncelerinizin onaylanması ile hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak. İletişiminizi kuvvetlendirecek ve aklınızı ve mantığınızı şansınızla birleştireceksiniz. Tartışmalardan ve güç savaşlarınızdan sakınmalı ve bunun size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın.

  • 20

    OĞLAK (AŞK)

    Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Aileniz bu konuda size destek vermek yerine zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak. Ailenizin kadınları ve erkekleri geleneksel davranışları sizde sorun yaratacaktır. Siz, ilginç kişileri sevdiğiniz için, bu durumdan rahatsız olacaksınız. Bu dönemde daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilir ve kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz.

  • 21

    OĞLAK (İŞ)

    Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. Duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Ketum davranmayı tercih edebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden memnun olmayabilirsiniz. Kariyerinizdeki düzelmelerin zevkini çıkarmak için, önünüzde daha zaman olacaktır. Merkür’ün ileri hareketine kadar ilişkilerinizdeki düzensizlikler sizi gerginleştirecektir. Yanlış anlaşılmalar ve iş yerinizde yapılan dedikodulardan etkilenebilirsiniz.

  • 22

    KOVA (AŞK)

    Gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Yine dostluklarınızda spekülatif olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ani aşkların ve başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Özellikle, sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi herkesten daha çok seveceksiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacaktır. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz.

  • 23

    KOVA (İŞ)

    Olumsuzluklar karşısında pes etmemeli ve karşınızdaki kişilerin gerçek niyetlerini anlamalısınız. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Oturduğunuz mekanı değiştirme veya yenileme söz konusu olacak. Özgürlükçü yapınızdan kaynaklanan davranışlarınız, her şeyi sorun haline getiren çevrenizde tepkilere neden olabilir, zor anlar geçirebilirsiniz.

  • 24

    BALIK (AŞK)

    Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu olabilir. Sorunlarınızı çözme yönünde yol gösterici bir rol alacak, ortak düşünceleriniz doğrultusunda kenetlenerek problemlerinizin üzerine gideceksiniz. İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönlerini açığa çıkarın. Eski dostlarla işbirlikleri, gündeme gelecek  olaylar, sizi  önemli kılacak. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak.

  • 25

    BALIK (İŞ)

    Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz. Neptün’den önemli destek alıyorsunuz. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız