Haftalık burç yorumları (21-27 Mayıs astroloji)

Geçtiğimiz hafta gökyüzünde şölen vardı. 4 gezegen birden burç değiştirdi, Yeni Ay açtık…Bu haftanın en önemli değişikliği Solar Sistemin temel enerji kaynağı Güneş’ten gelecek. Son bir aydır Boğa Burcunda devam ettirdiği yolculuğunda İkizler Burcuna geçerek bize hem yazı müjdeleyecek hem de farklı enerjiler ile daha sosyal olmamızı sağlayacak. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

Haberler 20.05.2018 - 09:20

  • 1

    Astrolojide, Güneş İkizler burcunda iken doğan insanların temel özelliklerinin akıllı, konuşkan, insan ilişkilerini yönetmeyi bilen, çevresinde çok insan olmasını tercih eden, hızlı fikir değiştiren, hevesleri çabuk geçen, iletişim üstatları oldukları kabul edilir. Önümüzdeki haftanın hemen başında 21 Mayıs Pazartesi günü saat 05:14’te Güneş’in İkizlere geçişi ile birlikte temel enerjimizde de İkizler Burcu etkileri görülmeye başlanacak ve tabii bu saatten sonra doğanlar İkizler Burcunda olacak.

    Size enerji katan, değer ve sevgi verenlerle dolu, mutlu bir hafta dilerim.

  • 2

    Yükselen Koç:

    Sevgili Koçlar, genelde kendiyle barışık, mutlu ve tek başına kalmaktan da hoşlanan bir yapınız olmasına rağmen bu hafta Güneş’in burç değiştirmesi ile birlikte biraz daha sosyal olabilirisiniz. Özellikle kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve dostlarınıza daha fazla vakit ayırmaya başlayabilirsiniz. Bir süredir iş hayatınız da yaşadığınız değişime etrafınızdakilerden destek alabilirsiniz. Ailenizin maddi konulardaki kaynakları ve desteği sizi rahatlatsa da para kazanma yönteminiz ile ilgili yeni planlarınız halen aklınızı kurcalamakta…

    Bu hafta da aileniz ile ilgili korumacı ve duygusal tavırlar sergileyebilirsiniz. Aşk hayatınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir, siz hayatın akışında kalmaya devam edin. İyi haftalar.

  • 3

    Yükselen Boğa:

    Sevgili Boğalar, sizin döneminizin de sonuna geldik, hafta başında Güneş Burcunuzdan çıkıp, İkizler burcuna geçiş yapacak. Bu demektir ki, sizin için özellikle para konuları ile ilgili farklı gelişmeler olabilir. Çevrenizdekilerden bu konuda destek alabilirsiniz veya iş yapış tarzınızda daha fazla insan ile muhatap olmaya başlayabilirsiniz.

    Bu hafta, eğer varsa kardeşleriniz, akrabalarınız ve çok yakın arkadaşlarınıza karşı fazla duygusal tepkiler verebilir daha korumacı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

  • 4

    Yükselen İkizler:

    Sevgili İkizler, işte sonunda sizin döneminiz başladı. Güneş sizin burcunuza geçiyor, yazı resmen müjdeliyor ve sizin çok tanıdık olduğunuz enerjiler hissetmenize olanak veriyor. Uzun bir süredir kaygılarınız ve korkularınızdan sizin yerinize yönetime geçmiş gibi. Bu hafta bu düşünceleri kafanızdan atıp daha huzurlu bir döneme başlayabilirsiniz.

    Sağlığınız ile ilgili şans yanınızda olacaktır. Bu konuda ne yaşanırsa yaşansın en hafif hali ile yaşamanız için Jüpiter adeta kol kanat geriyor diyebiliriz.

    Seyahat planlarınız varsa veya artık hayatınıza artı bir hobi katmak konusunda kararlıysanız bu hafta harekete geçebilirsiniz. İyi haftalar. 

  • 5

    Yükselen Yengeç:

    Sevgili Yengeçler, İkizler burcu dönemi başlarken sizin için de özellikle arkadaşlarınız ile geçirmek isteyeceğiniz keyifli bir dönemin de başladığını söyleyebiliriz. Etrafınızda her zamankinden daha fazla arkadaşınız olmasını isteyeceğiniz, kalabalık ortamlardan keyif alabileceğiniz bir dönem başlıyor. İkili ilişkilerinizde de duygusal, korumacı ve düşünceli bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

    Eğer varsa çocuklarınız ile şanslı ve mutlu geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk konularında da kısmetinizin açık olduğu, derin duygular hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. İyi haftalar…

  • 6

    Yükselen Aslan:

    Sevgili Aslanlar, yaz aylarında sizin burcunuzda yaşanacak tutulmalardan önceki kurgu dönemindesiniz. Hayatınızda beklenmedik, yepyeni sayfalara geçmeden önce adeta senaryoyu tamamlayacak olaylar yaşıyor olabilirsiniz. İş hayatınızda uzun bir süredir devam eden devinim ve değişiklik etrafınızdaki insanların desteği ile birlikte biraz daha hız kazanabilir ve sizi tahmininizden daha iyi bir seviyeye taşıyabilir. Unutmayın gökyüzü iki yönlü çalışır, insanların desteğini beklerken eleştirileri de üzerinizde toplayabilirsiniz. Bu sizin elinizdeJ

    Hafta başında özellikle Ay’ın da Aslan Burcunda olması ile duygularınızda biraz daha egonuzun etkisini yaşayabilir, daha kendinize yönelik ve fevri tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Her yorumu ve eleştiriyi kişisel almadan devam edebilmelisiniz. İyi haftalar.

  • 7

    Yükselen Başak:

    Sevgili Başaklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay’dan sonra hayatınızda açtığınız yeni dönemde özelikle iş hayatınızda ve sorumluluklarınızla ilgili konulara Güneş doğuyor. Bu konularla ilgili üzerinizde parlıyor ve hayatınıza kalabalıkları da getiriyor. Özellikle danışmanlık gibi projelerde çalışıyorsanız sizin için çok bereketli bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz.

    Çocuğunuz varsa, kendinizi sorguladığınız ve bazen yetersiz gibi hissedebileceğiniz bir haftadasınız. Satürn’ün etkilerinden biri olduğunu unutmadan elinizden gelenin en iyisini yaparak bu dönemi atlatabilirsiniz. İyi haftalar…

  • 8

    Yükselen Terazi:

    Sevgili Teraziler, ailenizden almayı beklediğiniz veya aldığınız maddi destek ile ilgili çok fazla kişi konunun içerisine dahil olmuş olabilir. Ortada dönüp dolaşan laflar biraz canınızı sıkabilir. Duymamaya, hatta önemsememeye çalışmalısınız.

    İş hayatınız ile ilgili sizin kontrolünüz dışında gelişmeler olabilir. Özellikle hafta başında ayın da Aslan Burcunda olması sebebi ile olayları daha kişisel algılayabilirsiniz. Meydana gelecek yeni durumlara egonuzla karar vermemenizi tavsiye ederim. İyi haftalar…

  • 9

    Yükselen Akrep:

    Sevgili Akrepler, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte özellikle eşiniz, ortağınız veya ilişki yaşadığınız kişi ile ilgili yeni başlangıçlar, farkındalıklar yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta da bu gelişmeleri çevrenizdekilerle paylaşmak, insanların fikrini almak konuları ile meşgul olabilirsiniz.

    Bu yıl genel olarak çok şanslı bir yılınız olsa da özellikle finansal konularla ilgili dersleriniz bu hafta da devam edebilir. Önemli olan sizi neyin mutlu edeceğini bilmeniz ve bu uğurda savaş vermeniz olacaktır. Siz zaten fıtratınız gereği hedeflerinize ulaşmak için etkili planlar yapabilen ve sabırla bu planları uygulayabilen bir yapıya sahipsiniz. İyi haftalar…

  • 10

    Yükselen Yay:

    Sevgili Yaylar, bir süredir sağlığınız ile ilgili konularla kafanız meşgul oluyor olabilir. Bu hafta etrafınızdaki insanlardan bu konuda destek alabileceğiniz ve nihayetinde mutlu olacağınız bir gelişme yaşanabilir.

    Özellikle maddi konularda yaşanabilecek problemlerde daha egosuz ve yaratıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu sebeple eğer finansal konularda çözüme ulaştırmak istediğiniz bir konu varsa bu hafta uygun bir zaman olabilir. En iyi bildiğiniz şeyi, hayattan keyif almayı hatırlayabileceğiniz mutlu bir hafta olsun….

  • 11

    Yükselen Oğlak:

    Sevgili Oğlaklar, sevdiğiniz ortamlarda arkadaşlarınızın çok olduğu ve bol laflı sözlü bir hafta yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var, sizin için bu kadar yoğun muhabbet biraz fazla olabilir. Aşk hayatında yeni gelişmeler olmuş oğlaklar için bu gelişmeleri yakın çevreleri ile paylaşmak için uygun bir hafta olabilir.

    Eşiniz veya ortağınız ile sizin dışınızda bazı kadersel gelişmeler yaşanabilir. Özellikle hafta başında duygularınıza, egonuzu katmadan olayları değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

    Hayatınızı baştan inşa etmenize olanak sağlayan, zor ama keyifli bir yıldasınız, her şey gönlünüzce olsun…İyi haftalar.

  • 12

    Yükselen Kova:

    Sevgili Kovalar, kardeşleriniz, akrabalarınız ve çok yakın dostlarınızla bolca görüşeceğiniz, keyifli bir haftaya başlıyorsunuz. Kendinizi yanlarında çok rahat ve mutlu hissedeceğiniz, sohbeti bol organizasyonlara girebilirsiniz. Sanki etrafınızda sürekli bu insanları arıyor gibisiniz.

    Aklınızın finansal durumunuz ile meşgul olacağı bir haftadasınız. Biraz yaratıcılığınıza biraz hayatın sizin için hazırladığı senaryolara kulak vererek içinizi rahatlatabilirsiniz.

    İkili ilişkilerinizde ve varsa çocuklarınız ile ilişkinizde son derece duyarlı, düşünceli ve duygusal olabilirsiniz.

    Mars’ın sizin burcunuzda ki hareketi ile kendinizi daha enerjik ve çözüm odaklı hissedebilirsiniz. İyi haftalar…

  • 13

    Yükselen Balık:

    Sevgili Balıklar, finansal konularınız ve para kazanma yönteminiz ile ilgili etrafınızdakilerin desteğini alabileceğiniz, bol iletişimli ve insanlarla dolu bir döneme başlıyorsunuz. Ailenizden aldığınız destek halen büyük bir güç veriyor size. Bu hafta da para konularında kafanız son derece meşgul.

    Aileniz ile ilgili çok duyarlı ve duygusal olacağınız bir haftadasınız.  Çocuklarınıza dair konularda sizin yönlendiremediğiniz durumlar oluşabilir.

    Dost meclislerinde egolardan uzak, keyifli sohbetler yaşanabilir. İyi haftalar…

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız