Haftanın magazin ve sanat olayları (13-19 Şubat 2017)

BAFTA ve Grammy gibi sinema ve müzik dünyasının prestijli ödül törenleriyle başlayan hafta, GQ Türkiye'nin ödül gecesiyle devam etti. Sevgililer Günü coşkusunun ünlülerin mesajlarıyla renklendiği haftaya Sıla'nın trafik kazası geçirmesi, Playboy'un çıplaklığa dönmesi, Recep İvedik'in rekor üstüne rekor kırması ve Caner Erkin ile Asena Atalay çekimesi damga vurdu.  İşte magazin ve sanat dünyasında geçtiğimiz hafta yaşanan, çok okunan, merak edilen gelişmeler...

Haberler 19.02.2017 - 17:53 Son Güncelleme : 19.02.2017 - 18:00

  • 1

    GRAMMY'DE KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

    Müzik dünyasının en büyük ödül gecesi olan 59. Grammy Ödül Töreni dün gece Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlendi. James Corden'ın sunduğu tören öncesi kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.

    GRAMMY ÖDÜL TÖRENİ KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

  • 2

    GRAMMY'NİN ŞAMPİYONU ADELE

    59. Grammy gecesine "yılın albümü" ve "yılın şarkısı" ödülleri dahil 5 ödülle Adele damgasını vurdu. Grammy adayları açıklandığında ödüller için en büyük çekişmenin Adele ve Beyonce arasında yaşanması bekleniyordu. Beyonce, geceden iki ödülle döndü. 

    2017 GRAMMY ÖDÜLLERİ

  • 3

    GRAMMY'NİN EN ÇOK KONUŞULAN ANLARI

    Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenen 59. Grammy Ödül Töreni’nde pek çok renkli an yaşandı. Onlardan biri de sunucu James Corden'in merdivenlerden yuvarlanarak açılış yapmasıydı. 

    GRAMMY'NİN EN İLGİNÇ ANLARI

  • 4

    GRAMMY'NİN YILDIZI BEYONCE

    Bu yıl 59’uncusu düzenlenen Grammy Ödül Töreni’ne sahne şovuyla Beyonce damga vurdu.

    GRAMMY'DE BEYONCE'NİN SAHNE ŞOVU

  • 5

    ÜNLÜLERDEN 14 ŞUBAT MESAJLARI

    Ünlüler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sosyal medyadan mesaj paylaştı. Tarkan, bu fotoğrafın altına "Sevgililer gününüz kutlu olsun. Tarkan&Pınar" notunu yazdı.

    ÜNLÜLERİN SEVGİLİLER GÜNÜ PAYLAŞIMLARI

  • 6

    BAFTA'NIN YILDIZI LA LA LAND

    İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri'nin bu yılki sahipleri belli oldu. Törene En İyi Film seçilen 'La La Land' damga vurdu.

    BAFTA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

  • 7

    ÖLÜME MEYDAN OKUDU

    Fotoğraf çekimi için Dubai'ye giden Rus model Viktoria Odintsova, gökdelenin tepesine çıkarak hiçbir güvenlik önlemi almadan riskli bir çekime imza attı. 

    GÖKDELENDE ÇEKİM

  • 8

    YILIN EN İYİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

    GQ Türkiye, Clear sponsorluğunda 2016’da başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Kıvanç Tatlıtuğ, ödülünü usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın elinden aldı. 

    MEN OF THE YEAR 2016

  • 9

    TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

    Sıla Gençoğlu, Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Tedavisinin ardından taburcu edilen şarkıcı, Ankara'daki konserini iptal etmeyerek, sevenleriyle buluştu.

    SILA KAZA GEÇİRDİ

  • 10

    İSTANBUL'A YENİ CAZ FESTİVALİ GELİYOR

    Zorlu PSM Caz Festivali’nin ilki bu yıl 3-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Festivale yerli ve yabancı pek çok sanatçı katılacak.

    ZORLU PSM CAZ FESTİVALİ

  • 11

    EN ÜNLÜ MAHKUM PODYUMDA

    Yakışıklılığı sayesinde sabıka fotoğrafıyla ünlenen Jeremy Meeks, New York Moda Haftası’nda podyuma çıktı. Madonna ve Kylie Jenner gibi ünlüler onu hayranlıkla izledi.

    ÜNLÜLER HAYRANLIKLA İZLEDİ

  • 12

    AL JARREAU HAYATINI KAYBETTİ 

    Caz müziğinin efsanevi isimlerinden Amerikalı Al Jarreau, 76 yaşında hayata veda etti.

    CAZ EFSANESİNE VEDA

  • 13

    ASENA ATALAY SERVETİN YARISINI İSTEDİ

    Caner Erkin eşi Şükran Ovalı ile oturmak için Beykoz’dan 4 milyon TL’ye villa satın aldı. Evin dekorasyonunu eşine bıraktı. Asena Atalay'dan ise yeni bir hamle geldi. Daha önce iki kere icra takibi başlatan Atalay, Caner Erkin’in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için dava açtı.

    CANER ERKİN ŞÜKRAN OVALI'YA EV ALDI

  • 14

    RECEP İVEDİK SALONLARI KAPATTI

    Recep İvedik'ten IMDb notu 7,5 olan Hollywood yapımı 'Silince' filmine sinema salonlarında darbe geldi. Martin Scorsese'ın "Silence" filminin vizyon tarihi, Mars Grup'un dağıtımcılığını üstlendiği Recep İvedik 5'ten ötürü salon kalmaması nedeniyle ertelendi.

    SİNEMADA RECEP İVEDİK ETKİSİ

  • 15

    ÇIPLAKLIĞA DÖNÜYOR

    Mart 2016'dan itibaren çıplaklık içeren fotoğrafları artık kullanmayacağını açıklayan efsanevi Playboy dergisi, çıplaklığa yeniden dönme kararı aldı.

    PLAYBOY YENİDEN ÇIPLAK

  • 16

    RÜZGAR ERKOÇLAR'DAN EVLENME TEKLİFİ

    Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, sevgilisi Tuğba Beyazoğlu'na evlenme teklif etti. 

    ROMANTİK TEKLİF

  • 17

    MESUT ÖZİL TÜRK SEVGİLİSİYLE

    İngiliz basını, Arsenal'da forma giyen Mesut Özil ile sevgilisi 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Amine Gülşe'nin fotoğraflarını servis etti ve "Gizemli esmer" ifadelerini kullandı.

    TÜRKİYE GÜZELİ AMİNA GÜLŞE İLE YEMEKTE

  • 18

    KENDİ GİYİM MARKASINI YARATTI

    Dünya çapında bir fenomen haline gelen Down Sendromlu model Madeline Stuart, New York Moda Haftası’nda kendi giyim markasını tanıtan bir defile düzenledi.

    DOWN SENDROMLU MODELİN DEFİLESİ

  • 19

    HALUK BİLGİNER'E BELGE ENGELİ

    Haluk Bilginer'in filmi Son Şnitzel, eser işletme belgesi alamadığı için !f’te gösterilmiyor.

    FİLMİ !F'TE GÖSTERİLMİYOR

  • 20

    "TEK EŞLİLİK DOĞAL DEĞİL"

    Hollywood’un sevilen oyuncularından Scarlett Johansson, evlilik ve tek eşlilik karşıtı açıklamalar yaptı.

    TEK EŞLİLİK AÇIKLAMASI

  • 21

    ELVIS'İN REKORUNU KIRDI

    Rihanna son olarak dünya çapında, 213.2 milyon albüm ve single satarak, rock and roll’un efsanesi Elvis Presley’i geçti ve tüm zamanların en fazla satış yapan solo sanatçısı oldu.

    RIHANNA'DAN SATIŞ REKORU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız