Hamdi Alkan: Eşimin ve kızımın saçlarını mı yolayım?

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan kızının ve eşinin sosyal medya paylaşımlarını eleştirenlere yanıt verdi. Alkan, "Çok ciddiye almıyorum. O kadar alıştım ki. Artık birbirimize küfür etmeyelim, gelin birleşelim; benim duygum bu. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü" ifadelerini kullandı.

Haberler 29.07.2018 - 13:29

  • 1
    Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde kendisi yönetmenlik yapan, kızı Zeynep Alkan ise rol alan Hamdi Alkan Posta'ya konuştu. Şu sıralar Geleceğin Starı'nda jüri koltuğunda oturan Alkan, merak edilenler hakkında açıklamalarda bulundu.

    Kızın Zeynep artık 19 yaşında. Epey yetenekli, genlerini sanırım senden almış. Videoları, esprileri çok konuşuluyor.

    - Zeynep farklı bir kız. Enerjisi çok yüksek. Geçenlerde yine tendonlarını kopardı. Bütün kız çocuklarını, bütün evlatlarımızı çok seviyorum. Benim üç kızım var: Zeynep, İlknaz ve Ayşe. Gençken ben de çok hareketliydim ama Zeynep benim iki katım enerjide. Çok hiperaktif, her şeye yetişmeye, insanları mutlu etmeye çalışıyor. İtalya’da oyunculuk okuyor, ben de destekliyorum.
  • 2
    Bazen paylaşımları yüzünden çok da eleştiriliyor.

    - Onu çok konuştuk. “Ölçüyü kaçırma kızım” diyorum. Çünkü ölçüyü kaçırdığı zaman öyle ya da böyle ucuz bir malzeme olabiliyor insan. İşiyle var olsun istiyorum. Her zaman yanında durdum. Fiziği güzel, yetenekli, akıllı bir kız Zeynep. Gidiyor, Avrupa Parlementosu’nda sorular soruyor mesela, böyle özellikleri de var. Şimdi YouTube kanalı açmaya hazırlanıyor. Çok gayretli, içi içine sığmıyor. Hiçbir yaptığını kötü niyetle yapmıyor.
  • 3
    Hamdi Alkan nasıl bir baba?

    - Ben herhalde ‘pinpon topu baba’ türündenim. Çok seviyorum çocuklarımı. Bütün derdim bir işle meşgul olmaları, ülkeye, dünyaya faydalı olmaları.
  • 4
    Zeynep’in koyduğu fotoğrafa yorum yapıyorsun, erkek arkadaşıyla tanışıyorsun. Bunlar olmalı mı sence?

    Bence kesinlikle olmalı. Yarın öbür gün çocuğun başına bir şey gelse “Gördün mü bak!” diyecekler. Hayatta kimin başına ne geleceğini bilemezsin ama dinlemek gerekiyor, çocuklarla yürümek gerekiyor. Eşim Selen (Görgüzel) için de geçen gün “Mayolu fotoğrafın güzel olmuş” dedim. Hakikaten de güzel bir fotoğraftı. İçimden geldi, söyledim.
  • 5
    Seni eleştirenlere kızıyor musun?

    - Ergen klavye mesajlarını çok ciddiye almıyorum. Hakaret ve küfür, insanın kulağına geliyor ve üzüyor ama çok da umrumda değil. Kimse kimseyi ilgilendirmemeli! Selen, denize, havuza mayoyla giriyor, pardesüyle giremez. Başkası haşemasıyla girer, bir başkası kadın erkek ayrı yerde girer. İsteyen bununla ilgili fotoğraf paylaşır isteyen paylaşmaz. Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne.
  • 6
    Her yazılanı okuyor musun?

    - Hayır. Bir ikisine baktım, çok ciddiye almıyorum. O kadar alıştım ki. Artık birbirimize küfür etmeyelim, gelin birleşelim; benim duygum bu. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız