Hangi ünlü nerede görüldü? (3-4 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 04.08.2016 - 12:56 Son Güncelleme : 04.08.2016 - 13:06

  • 1

    İKİZ GİBİLER

    Ünlü model ve yeni oyuncu Cara Delevingne ile Hollywood'un son dönemlerdeki en gözde oyuncularından Margot Robbie, birlikte rol aldıkları ve yakında gösterime girecek olan "Suicide Squad" filminin Londra galası sonrasında yapılan partiye katıldılar. Önlerinde adlarının yazılı olduğu aynı lacivert eşofman takımını giyen rol arkadaşları, kol kola yürüdüler. 

  • 2

    ELE ELE ALIŞVERİŞ TURU

    Formula 1 pilotu Jenson Button, sevgilisi Brittny Ward ile Beverly Hills'te görüntülendi. Kısa süre önce ilk bebeklerini beklediklerini açıklayan çift, el ele alışverişteydi.
  • 3

    FEDAKAR ANNE

    Jennifer Garner, önceki gün oğlunun okulundaydı. 44 yaşındaki ABD'li oyuncu, oğlu Samuel'i okul çıkışında otomobiline kadar kucağında taşıdı.
  • 4

    SET NEŞESİ

    Hollywood'un ünlü oyuncuları Julia Roberts ve Owen Wilson, birlikte rol aldıkları "Wonder" filminin setinde görüldüler. Çekimleri halen devam eden filmin setinde, ikili, nostaljik kıyafetleriyle dikkat çekti.
  • 5

    YILLARIN ETKİSİ

    Fransız oyuncu Olivier Martinez, önceki gün West Hollywood'daki Bristol Farms'taydı. Mutfak alışverişi sonrası aldıklarını market arabasıyla aracına taşıyan 50 yaşındaki oyuncunun tamamen beyazlayan saçları dikkat çekti.
  • 6

    BEBEK GELİYOR

    Dünyaca ünlü süper model Behati Prinsloo, anne olmak için gün sayıyor. Hamileliğinin son dönemlerini yaşayan 27 yaşındaki Nambiyalı model, önceki gün Beverly Hills'te, doktorunun muayenehanesinden çıkışta objektiflere takıldı.
  • 7

    ÜNLÜ OLDUĞU FARK EDİLMEDİ

    Kate Bosworth, önceki gün New York sokaklarında görüntülendi. Kahve almaya çıkan 33 yaşındaki ABD'li oyuncu, spor ayakkabısı, tişörtü ve kot şortuyla kalabalığın arasında göze çarpmamayı başardı. Ama yine de paparazzilerin objektifinden kaçamadı.
  • 8

    SIKI KORUMA

    ABD'li şarkıcı Mariah Carey, koruması tarafından sıkı takip altında. Beverly Hills'te akşam dışarı çıkan ve Mastro's Steakhouse'ta arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyen 46 yaşındaki şarkıcı, otomobiline binerken korumasının sıkı markajı altında arkadaşlarından ayrıldı.

  • 9

    ARKADAŞIYLA EL ELE

    Gigi Hadid'in kendisi gibi süper model olan kız kardeşi Bella Hadid, önceki gün West Hollywood'da The Nice Guy adlı restorana arkadaşlarıyla akşam yemeği yemek üzere giderken görüntülendi. Uzun siyah tişört, diz üstü çizme ve güneş gözlüğünden oluşan akşam stiliyle dikkat çeken 19 yaşındaki model, yakın arkadaşıyla el ele tutuşarak restorana girdi.
  • 10

    MUTLU YOLCULUK

    Alman model ve oyuncu Heidi Klum, dün Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan ayrılırken görüldü. Çiçekli elbisesi, haki rengi yeleği ve topuklu botlarıyla kendine has bir şıklık yakalayan 43 yaşındaki modelin neşeli hali dikkat çekti.

  • 11

    BİSİKLET KİRALADI

    İngiliz şarkıcı Rita Ora, fit vücudunun sırrını bu fotoğrafla açıkladı. New York sokaklarında spor kıyafetler içinde bisiKlet sürerken objektiflere takılan 25 yaşındaki şarkıcının şehirde kiralanan bisikletlerden birine bindiği öğrenildi.

  • 12

    90'LIK 'EFSANE'NİN PARTİSİNDE

    Lady Gaga, ABD'li popüler müzik, klasik pop ve caz şarkıcısı, efsanevi müzisyen Tony Bennett'in 90'ıncı doğum günü partisine katıldı. New York'taki Rainbow Room'da düzenlenen partiye siyah bir elbiseyle katılan 30 yaşındaki şarkıcıya hayranları yoğun ilgi gösterdi.
  • 13

    HAYRANLARINI SELAMLADI

    Hollywood'un efsanevi aktörü Sylvester Stallone, dün Beverly Hills'te yolda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 70 yaşındaki oyuncu, bir süre hayranlarıyla tokalaşarak onları selamladı.

  • 14

    RONALDO TATİLDE

    Real Madrid'in Portekizli yıldızı Christiano Ronaldo, Miami tatiline devam ediyor. Setai Hotel'de kırmızı şortuyla havuz başında güneşlenen ve yüzen 31 yaşındaki futbolcuya daha sonra arkadaşları da katıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız