Hangi ünlü nerede görüldü? (11-12 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 12.08.2016 - 12:47

  • 1

    KİM, NEREDE, NE YAPTI?

    Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...
  • 2

    GERİ DÖNME HAZIRLIĞI

    Arnold Schwarzenegger yeni bir filmle dönmeye hazırlanıyor. Taran Killam'ın yönettiği "Why We're Killing Gunther"in Kanada'daki çekimleri esnasında sette saç ve makyaj yaptırırken görüntülendi.

  • 3

    FİZİĞİNE GÜVENİYOR

    Rita Ora, kırmızı ve siyah birleşimi, vücudunu saran elbisesiyle New York'taki stüdyosuna giderken görüldü. 25 yaşındaki İngiliz şarkıcıya hayranları yoğun ilgi gösterdi.

  • 4

    YILLAR YORDU

    Ünlü oyuncu Mickey Rourke, Fransız Rivierası'ndaki VIP Room Club'da görüntülendi.  Ünlü oyuncunun yorgun görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Yaptırdığı estetik ameliyatlarla konuşulan 63 yaşındaki oyuncu, iki kere burnu kırıldıktan sonra 2009’da Daily Mail’e verdiği röportajda burnundan beş kez, elmacık kemiğinden ise bir kez operasyon geçirdiğini açıklamıştı. 

  • 5

    ARKADAŞ GİBİLER

    Oyuncu Jennifer Garner, dü Los Angeles'ta kızlarıyla birlikte dışarıda önce alışveriş yaptı, sonra da akşam yemeği yedi. Anne ve kızları değil adeta üç iyi arkadaş gibi görünmeleri dikkatlerden kaçmadı. 

  • 6

    "HİÇ DEĞİŞMEDİM"

    ABD'li oyuncu ve model Amber Rose, önceki gün siyah, uzun ve örgülü saçlarıyla görüntülendikten sonra saçlarını hiç değiştirmediğini, sadece peruk taktığını dünkü görüntüsüyle kanıtladı. Los Angeles Havalimanı'nda objektiflere takılan Rose'un koruması yanından hiç ayrılmadı.

  • 7

    HEP GENÇ KALANLARDAN

    Oyuncu ve şarkıcı Carmen Electra, arkadaşlarıyla WeHo'daki Sushi Roka'da akşam yemeği sonrası görüntülendi. Kısa üst ve etekten oluşan takımı ile kameralara gülümseyen Electra, 44 yaşına rağmen yılların ondan hiçbir şey götürmediğini görüntüsüyle kanıtladı.  

  • 8

    KÖPEĞİYLE MUHABBETTE

    İlk albino erkek model olarak ünlenen Shaun Ross, Los Angeles Havalimanı'na kucağında köpeğiyle girerken objektiflere takıldı. 25 yaşındaki modelin yürürken köpeğiyle kıonuştuğu dikkatlerde kaçmadı.

  • 9

    FORM TUTUYOR

    Eski futbolcu, yeni moda yüzü David Beckham, formunu korumak için düzenli olarak spor yapıyor. İç çamaşırı markası için vücudunu gözler önüne seren fotoğraflar çektiren Beckham, California'daki Soul Cycle adlı spor salonundan çıkarken görüntülendi.

  • 10

    REKORA ŞAHİT OLDU

    Oyuncu Matthew McConaughey ve eşi Camila Alves, Rio OLimpiyatları'nı izlemek üzere Rio de Janeiro'ya gitti. Yüzme müsabakasını izlerken görüşen ikilinin coşkusu görülmeye değerdi. ABD'li yüzücüler için bol bol tezahürat da yapan McConaughey, birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da geri çevirmedi. Ünlü oyuncunun izlediği müsabakada ABD'li rekortmen yüzücü Michael Phelps, 13'üncü altın madalyasını alarak, Rodoslu Leonidas'ın rekorunu kırdı.

  • 11

    TATİL MUTLULUĞU

    Oynadığı Lars von Trier filmleriyle ününü pekiştiren yarı İngiliz yarı Fransız oyuncu Charlotte Gainsbourg, Saint-Tropez'de tatil yapıyor. Filmlerdeki cesur sahneleriyle tanınan ünlü oyuncu, arkadaşları ve ailesiyle birlikte denizin tadını çıkarırken görüntülendi.

  • 12

    YÜZÜĞÜNÜ KAYBETTİ

    "Friends" dizisinin yıldızı Courteney Cox, kızı Coco'yla birlikte arkadaşının Los Angeles'taki evine giderken objektife takıldı. Oldukça telaşlı görünen oyuncunun kısa süre önce evlilik yüzüğünü kaybettiği öğrenildi.

  • 13

    TÜM ÇABASI ZAYIFLAMAK İÇİN

    İngiliz pop yıldızı Ellie Goulding, Londra'da spor salonuna doğru koşarken görüntülendi. Koşarken telefonundan müzik de dinleye şarkıcının kilo vermeye çalıştığı öğrenildi.

  • 14

    CESUR VE GÜZEL

    Reality şov yıldızı Kim Kardashian, rap şarkıcısı eşi Kanye West ile birlikte Santa Monica'daki Giorgio Baldi Restaurant'da romantik bir akşam yemeği yedi. Son zamanlarda verdiği kilolarla konuşulan Kardashian'ın, mini etek, dantelli bluz ve saten ceketten oluşan siyah kıyafetiyle cesur bir stili tercih ettiği görüldü.

  • 15

    YENİ SEZON İÇİN SETTE

    Hitnli oyuncu Priyanka Chopra, televizyon dizisi "Quantico"nun New York'ta yapılan çekimlerinde görüntülendi. 2000 yılından Dünya Güzellik Yarışması birincisi olan Chopra'nın başrolde yer aldığı dizi, geçen yıldan bu yana ABD'de en çok izlenen dizilerden biri. 

  • 16

    GECE GÖRÜŞÜ

    ABD'li oyuncu Ariel Winter, West Hollywood'daki The Nice Guy'da arkadaşlarıyla eğlenirken objektife takıldı. "Modern Family" dizisinin 18 yaşındaki yıldızı eğlence stilini gece olmasına rağmen güneş gözlüğüyle tamamladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız