Hangi ünlü nerede görüldü? (30-31 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 31.08.2016 - 07:38

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Kim Kardashian'danQuentin Tarantino'ya, Britney Spears'tan Stella Maxwell'e ünlülerin günlük hayatına dair notlar...
  • 2

    UTANGAÇ LEO

    Leonardo DiCaprio, kendisine Oscar kazandıran "Diriliş" filminin yönetmeni Alejandro González Iñárritu ile Malibu'daki Soho House'da buluştu. Kameralara karşı utangaç davranan DiCaprio, şapkasıyla yüzünü saklamaya çalıştı.

  • 3

    SAHNE YORGUNLUĞUNU ATAMADI

    Uzun bir aradan sonra ilk kez 2016 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde sahneye çıkan Britney Spears, çok konuşulan performansının hemen ardından Newark Havalimanı'nda görüntülendi. Ünlü şarkıcının yorgun görünümünü şapka ve gözlükle gizlemeye çalışması dikkat çekti. 

  • 4

    AŞKLARI HALA TAZE

    Meksikalı oyuncu Salma Hayek, Fransız işadamı olan eşi François-Henri Pinault ile birlikte New York'ta ele ele yürürken görüntülendi. 2009 yılında evlenen Hayek, "Aşk dolu, iyi bir evlilik hayattaki en büyük başarım" demişti. 

  • 5

    TARANTINO HASTALANDI

    Yönetmen ve oyuncu Quentin Tarantino, Beverly Hills'te doktora giderken görüntülendi. Hasta olduğu belli olan Tarantino'nun her zamanki neşesinden eser yoktu. 

  • 6

    ÖRÜMCEK ADAMIN ZAFERİ

    Tom Holland, Atlanta'da çekimleri süren "Spider-Man: Homecoming" filminin setinde görüntülendi. Ünlü oyuncu örümcek adam kostümleri içinde, kameralara zafer işareti yaptı.

  • 7

    RETRO ŞIKLIK

    ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, Malibu'daki Soho House'a arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için giderken objektife takıldı. Ünlü yıldızın retro desenli mini elbisesi ve sandaletleriyle yarattığı rahat tarzı dikkat çekti. 

  • 8

    FEDAKAR BABA

    ABD'li şarkıcı John Legend ve eşi Chrissy Teigen, kızları Luna ile birlikte New York'tan ayrıldı. JFK Havalimanı'na giderken objektife takılan Legend, kızını kucağında taşıyarak fedakar baba görüntüsü verdi.
  • 9

    HERKES ONA BAKTI

    Süper model Stella Maxwell, New York sokaklarında yürürken paparazzilere takıldı. Uzun bacaklarını açıkta bırakan derin yırtmaçlı siyah elbisesiyle Maxwell, tüm gözleri üzerine çekti. 

  • 10

    PAPARAZZİLERİ SUSTURDU

    Reality şov yıldızı Kim Kardashian, rap şarkıcısı eşi Kanye West ile birlikte kızları North ve dokuz aylık oğulları Saint'i alarak New York'ta alışverişe çıktı. Üç yaşındaki North, kardeşine özenip yürümek istemeyince Kardashian onu kucağında taşımak zorunda kaldı. Bu esnada uyuyakalan küçük North'un uyanmasını istemeyen Kardashian, paparazzilere "susun" işareti yaptı.
  • 11

    KENDİ ÇALDI KENDİ DİNLEDİ

    Oyuncu Jeremy Renner, Londra'ya gitmek üzereyken Los Angeles Havaalanı'nda görüntülendi. 45 yaşındaki ABD'li aktörün, yürürken kulaklıktan kendi beat-box şarkılarını dinlediği öğrenildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız