Işın Karaca: Talat Bulut'a tacizi konduramıyorum

Ünlü sanatçı Işın Karaca, taciz iddiaları ile gündeme gelen Talat Bulut ile ilgili konuştu. Karaca, "Talat Bulut'u çok severim oyunculuğunu, yazdıklarını, paylaştıklarını beğenirim. Talat Bulut’a konduramıyorum, kondurmak istemiyorum” dedi.

Haberler 18.06.2018 - 09:45

  • 1
    Talat Bulut’un Yasak Elma dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilmişti. Bulut yaşanan skandal iddiaları yalanlasa da hakkında dava açıldı. Gündemdeki olayla ilgili sanatçı Işın Karaca da konuştu.
  • 2
    Geçtiğimiz gün sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Işın Karaca Talat Bulut’un böyle bir şey yapacağına inanmadığını söyleyerek, "O kadar üzücü ki bu kadar büyük bir oyuncunun baskı altında kalmış olması. İftira mı hiçbirimiz bilmiyoruz, gerçek mi hiçbirimiz bilmiyoruz" dedi.
  • 3
    "Önce bu duruma tarafsız bakmak gerekiyor" diyen Karaca, "Ben hayvanlara ve çocuklara çok özen gösteririm. Bu taciz konularında da inanılmaz ses çıkaranlardanım. Ben, her insan yargı karşısında suçlu görünene kadar masumdur, felsefesine inanarak yaşayan bir insanım. Talat Bulut'u çok severim oyunculuğunu, yazdıklarını, paylaştıklarını beğenirim. Talat Bulut’a konduramıyorum, kondurmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.
  • 4
    Hande Ataizi’nin Talat Bulutla ilgili taciz iddiaları hakkında ise Karaca şöyle konuştu: "Cam serada oturanlar taş atmamalı. Suçluluğu kanıtlanmamış bir insan üzerinde böyle bir şey yapmak kendine reklam yapmaktır."
  • 5
    "Hepimiz yeri gelince susmasını biliyoruz. Reklam yapmanın bir anlamı yok çünkü. Susacaksın, sonra çanak senin kafanda kırılıyor. Kendi gözümle görmeden inanmam"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız