İşte Med Cezir'in tam kadrosu!

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkayanın rol aldığı Ay Yapımın iddialı dizisi med cezir yakında Star TVde ekranlara gelecek.Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte 'Med Cezir' de yer alan diğer isimler; Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap.

Haberler 22.08.2013 - 16:20

  • 1

    İşte Med Cezir'in tam kadrosu!

    Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Ay Yapım’ın iddialı dizisi Med Cezir yakında Star TV’de ekranlara gelecek.

    Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte 'med cezir' de yer alan diğer isimler; Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap.

    (Kaynak: startv.com.tr)
  • 2

    Yaman Koper (Çağatay Ulusoy)

    İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, sorunlu bir ailede büyümüş zeki bir genç. Çocukluğu dramlarla travmalarla dolu, küçük yaşta terk eden babasını bir daha hiç görmemiş, hayattaki tek rol modeli ağabeyi Kenan.. Ama Kenan, Yaman’a farklı görünmeye çalışsa da serserininin teki.   Çok küçük yaşlardan itibaren hem çalışıp hem okuyan Yaman, ağabeyi Kenan’ın bir gün kontrolü kaybetmesi  yüzünden hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalır, ve iyi ki Avukat Selim Serez'le tanışır. Yaman’ın kaderi Serez ailesiyle tanışıp, başta ailenin içine kapanık oğlu Mert olmak üzere tüm ailenin hayatının bir parçası olmasıyla tamamen değişecektir... Ama geçmişindeki sırlar, eski mahallesi ve ağabeyi Yaman'ın yeni hayatındaki kabusları olmaya devam eder.
  • 3

    Mert Serez (Taner Ölmez)

    Serez ailesinin tek oğlu Mert, varlık içinde büyümüş, süper zeki bir çocuk olsa da içine kapanık genç.. Çocukken etrafındaki herkesten ileride olması büyükleri tarafından sempati ile karşılanıp desteklense de, bu durum yaşıtlarının etrafından uzaklaşmasına sebep olmuştur.. Giderek yalnızlaşan Mert, çizgi romanlarında çizdiği kahramanlarla arkadaş olur. Yaşıtları tarafından biraz tuhaf bulunan hatta görmezden gelinen Mert, Yaman’ın eve gelişiyle, kendisi gibi herkesten farklı, biraz da tuhaf olan gerçek kahramanını bulur.. Mert Yaman sayesinde büyüyecek hatta,  çocukluğundan beri aşık olduğu Eylül’le de yakınlaşma fırsatı yakalayacaktır.
  • 4

    Mira Beylice (Serenay Sarıkaya)

    Mira, Faruk ve Sude çiftinin büyük kızı. Zengin ve güzel,  cemiyet hayatının en renkli, en gözde kızı. Önemli iş adamı Mithat Civanoğlu’nun oğlu Orkun Civanoğlu ile flört ediyor. Herkes günün birinde evleneceklerini biliyor. Ama Mira bütün dünyanın sadece etrafında gördüğü gibi olmadığının farkında. Derin bir ilişki yaşamayı hayal ediyor.. Büyük bir aşk!.. Ama hayatı aşağı yukarı çizilmiş durumda. Annesi Sude’ye kalsa üniversiteye başladıkları ilk gün parmağına yüzüğü takıp Civanoğlu'nun gelini olarak kendini garantiye almalı. “Hayatlarına bomba gibi düşen” Yaman’ı ilk gördüğü an, bu adamın farklı olduğunu hisseder. Bu fark zaman zaman uzaklaşmalarına sebep olsa da, zaman içinde Yaman, Mira'nın hayatındaki en özel, en önemli kişi olacaktır. Yaman, Mira'nın tam anlamıyla ezberini bozacaktır.
  • 5

    Eylül Buluter (Hazar Ergüçlü)

    Eylül, Mira ile  aynı “akvaryum”a gözlerini açmış, yaşadığı çevreden başka hiçbir şeyle çok da fazla ilgilenmeyen, ailesinin imkanlarından keyfince faydalanan hayat dolu, çok renkli bir kız. Mira’nın en yakın arkadaşı....  Ünlü Plastik Cerrah Prof. Bülent Buluter’in biricik kızı. Biraz sevgi arsızı. Küçük yaşta hastalık sonucu kaybettiği annesinin boşluğu hala sızlıyor. Acısını neşesiyle, vurdumduymazlığıyla saklayan bir genç kız. Babası Müstakbel cici annesi Doç. Dr. Gamze Ongun’la tanıştırdığı ilk günden itibaren tek takıntısı ve düşmanı Gamze.. Deli gibi sevilmek istiyor, ama sağlıklı ilişkileri yok. Mert’in çocukluğundan beri platonik aşkı olduğunu hiç bilmiyor.
  • 6

    Av. Selim Serez (Barış Falay)

    Selim Serez, yoksul bir aileden gelip çalışkanlığı ve azmiyle (ve tam uçuruma yuvarlanacakken yardımsever birinin elinden tutmasıyla) hayatı değişmiş, başarılı bir avukat. Karısı Ender ile üniversitede başlayan aşkları, oğulları Mert’in doğumuyla perçinlenmiş. Karısına deli gibi aşık bir adam. Seviyor, seviliyor. Ender yüzünden katlanmak zorunda olduğu zengin çevrenin değerlerinden hoşlanmayan Av. Selim Serez, mert, dürüst çok çalışkan ve esprili bir adam. kendi gençliğini gördüğü Yaman konusunda çok hassas.  Yaman'ın, Mertle kurduğu diyalog O’nu ailenin içine sokmasına sebep olur. Zaman içinde, Mertin Yaman'ı kardeşi yerine koyması, Yaman'ın ailedeki yerini sağlamlaştıracaktır.
  • 7

    Ender Serez (Mine Tugay)

    Ender Serez; ünlü iş adamı  Asım Şekip Kaya’nın (yaygın söylenimiyle Bay AŞK’ın) kızı, başarılı bir mimar. Üniversitedeyken Selim’e aşık olur, bugüne kadar tek gücü para zanneden Ender, Selim'in “fakir karizmasından” bir hayli etkilenir ve tanışmalarından kısa bir süre sonra, babası Bay AŞK’ın müthiş öfkesine  rağmen  evlenir, evlendikten kısa bir süre sonra da okumaya devam ederken oğlu Mert’İ kucağına alır. Mertin (yani veliahtın) doğumuyla Baba Asım Şekip Kaya, bozguna uğramış ve kızıyla barışmak için damadı Selim'e bile katlanmak zorunda kalmıştır. Selim'le aralarında süren soğuk savaş, Yaman’ın hayatlarına girmesiyle bir hayli ısınacaktır.
  • 8

    Asım Şekip Kaya (Bay AŞK) (Can Gürzap)

    60lı yaşlarında tanınmış iş adamı , çok güçlü bir adam. Güçlü ve zarif.  Yenilgiyi ne iş hayatında ne de sosyal hayatında yaşamış bir adam. Genç, güzel kadınlara düşkün.. Cemiyet hayatının saygın, ve hayatı çok merak edilen bir yüzü. Bugüne kadar sahip olduğu düzene hırsla bağlı. Yaman’ı ailesine karşı büyük tehlike olarak görüyor.
  • 9

    Faruk Beylice (Murat Aygen)

    Yatırım danışmanı, Sude’nin eşi, Mira ve Beren’in babası. Başkalarının paralarını borsada değerlendiriyor.. Parayı seviyor, paranın sağladığı yaşama aşık.. Hayatında ilk kez okul yıllarında Ender'e aşık olmuş.  Bir süre flört etmişler, üniversite okumak için yurt dışındayken bir yandan da Enderle evlilik hayalleri kurmuş. Ender'in, Selim Serez'le yaptığı sürpriz evlilik bir hayli sarsmış. Dağınık günlerinde Asude çıkmış karşısına, bu güzel kadınla, biraz da Ender'i cezalandırmak için evlenmiş, ama zaman içinde Enderler'le yan yana sürdürdükleri hayatlarında, gözü ve aklı hep yan evde olmuş bir adam.. Karısını seviyor ama hırsından yorgun.
  • 10

    Sude Beylice (Şebnem Dönmez)

    Çok güzel, bakımlı, çok şık, uluslararası sosyete ile pişti olan bir kadın. Geçmiş hayatını, yoksul günlerini tamamen unutmuş, herkese de unutturmuş bir kadın. Zengin bir adamla evlenip sınıf atlama hayallerini Faruk’la tesadüfen! tanıştıkları gün, gerçekleştireceğini anlamış ve bunun için elinden geleni yapmış, entrikalarla dolu bir kadın. Herkes tarafından (özellikle genç erkekler) beğenildiğinin farkında. Paraya ve güce tapıyor. Küçük kızı Beren kendisinin tam bir modeli, ama Mira’yı ele geçirmeyi henüz başaramamış durumda. Mira’nın Orkun Civaner’le evlenip daha da zengin bir hayata adım atması, en büyük arzusu.  Yaman’ın yan evde yaşamaya başlamasıyla  en büyük düşmanı Yaman olacaktır.
  • 11

    İşte Med Cezir'in tam kadrosu!

    Senaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı 'Med Cezir'in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Merakla beklenen 'Med Cezir' yakında Star'da!
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız