Itır Esen ve Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı açıklaması

Miss Turkey 2017 birinci olan ancak tacının geri alınmasıyla gündeme gelen Itır Esen, Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu. Esen, Survivor YouTube projesi nedeniyle Acun Ilıcalı ile tanıştıklarını açıkladı.. Birliktelik iddiaları üzerine Ilıcalı'nın geçtiğimiz yıl sonu boşandığı Şeyma Subaşı ise, "Ben şu an hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim" dedi.

Haberler 14.01.2019 - 13:10

  • 1
    Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile Miss Turkey 2017 birinci Itır Esen'in birlikte olduğu öne sürüldü. Bu iddiaların ardından sosyal medyada ikilinin birlikte çekilen bir karesi de ortaya çıktı.
  • 2
    Gelişmelerin ardından 20 yaşındaki model, Acun Ilıcalı ile Survivor YouTube projesi kapsamında tanıştıklarını ifade etti.
  • 3

    SURVİVOR PROJESİ

    Acun Medya'dan teklif alan ve YouTube'da Survivor programı yapacak olan Itır Esen konu hakkında şöyle konuştu: "Acun Medya’dan teklif aldığımda çok heyecanlandım. YouTube’da bir ilki yapacağız. Yakında başlayacak “Türkiye-Yunanistan Survivor”ı bir Yunan sunucuyla birlikte YouTube kafasıyla ele alacağız."
  • 4
    "Bizim kuşak YouTube ve Netflix kuşağı... Çocukluğumdan beri YouTube videoları izliyordum, arkadaşlarımla da hep bir YouTube projesi yapmak fikrimiz vardı. Kısmet bu projeyeymiş... YouTube kafasının nasıl olacağına gelince... Daha tempolu bir kafa olacak... Survivor'la ilgili hiçbir yerde yayınlanmamış röportajlar yapacağız. Yarışmanın kamera arkasından özel görüntüler yayınlayacağız. Hatta katılacak yarışmacılarla çekimlere başladık bile..."
  • 5

    ACUN ILICALI İLE TANIŞMA

    Adı Acun Ilıcalı ile birliktelik iddialarıyla anılan Esen sözlerine şöyle devam etti: "Survivor, YouTube projesi üzerine çalışmaya başlayınca Acun Ilıcalı’yla görüşme imkanımız oldu. Haftanın 2-3 günü deneme çekimleri yapıyoruz."
  • 6
    "Yeni bir proje olduğu için zaten kendisi de yakından ilgileniyor. Birlikte hem güzel bir proje oluşturuyoruz hem güzel vakit geçiriyoruz. İş ve eğlencenin bu kadar iç içe olacağını birisi söylese inanmazdım. Değişik bir ortamı var Acun Medya’nın... Bunu daha önce çok duymuştum ama bu kadar keyifli olduğunu yaşayınca kendim gördüm..."
  • 7
    Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz yıl sonu boşandıktan sonra adı Fransız DJ Guido Senia ile anılan Şeyma Subaşı, eski eşinin Itır Esen ile birlikte olduğu iddialarının sorulması üzerine, "Ben şu an hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabi ki" açıklaması yaptı.
  • 8

    ITIR ESEN KİMDİR?

    Kendisiyle aynı ismi taşıyan eski Türk filmlerinin tanınan siması Itır Esen'in yeğeni ve seslendirme sanatçısını Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen, 1999 yılında dünyaya geldi.
  • 9
    14-15 yaşlarımda modelliğe başlayan Esen, Miss Turkey 2017 birincisi oldu. Ancak sosyal medyada yaptığı eski bir paylaşımdan dolayı 15 Temmuz şehit ve gazilerine hakaret ettiği iddiasıyla tacı geri alındı.
  • 10
    Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nden mezun olan Esen,  İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde eğitimine devam ediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız