Ivanka Trump modanın first lady’si olacak

Hakkında Donald Trump’ın “vekil eşi” olduğu yorumları yapılan kızı Ivanka Trump’a, modanın first lady’si olacak gözüyle bakılıyor.

Haberler ntv.com.tr 14.11.2016 - 12:40 Son Güncelleme : 14.11.2016 - 12:42

  • 1

    Donald Trump’ın ABD başkanı seçilmesinin ardından en az onun kadar konuşulan bir diğer isim eşi Melania Trump oldu.

  • 2

    First lady’liğe hazırlanan Melania Trump’ın hayatı merak edilirken, Donald Trump döneminde perde arkasında gizli bir first lady’nin daha etkisini göstereceği düşünülüyor.

  • 3

    Donald Trump’ın ilk eşinden olan kızı Ivanka Trump’ın da tüm gözlerin üzerine çevrileceği isim olacağı konuşuluyor.  

  • 4

    Stiliyle beğeni toplayan 34 yaşındaki Ivanka Trump’ın Amerika’da gerçek anlamda modanın first lady’si olacağına inanılıyor.

    İşte Ivanka Trump’ın modanın first lady’si olması için geçerli sebepler...

  • 5

    Stil sahibi bulunuyor ve moda konusunda hata yapmıyor

    Babası Donald Trump’ın seçim kampanyasında birebir görev alan Ivanka Trump, seyirci olarak katıldığı ikinci başkanlık tartışmasında 2300 dolarlık Roland Mouret imzalı yeşil elbisesiyle dikkat çekti. Elbisesini tamamladığı ayakkabıları ve çantası ise kendi koleksiyonundandı. Genelde çiçekli elbise ve düz ayakkabı ikilisini tercih eden Trump’ın stili, çabasız şıklık olarak tanımlanıyor.

  • 6

    "Kate Middleton ile Victoria Beckham karışımı"

    2009 yılında Jared Kushner ile evlenen Trump’ın giydiği Vera Wang tasarımı, Grace Kelly’den ilhamla hazırlanan gelinlik de şıklığıyla hafızalara kazındı. Kırmızı halı stili her zaman sofistike bulunan Ivanka Trump için “Kate Middleton ve Victoria Beckham’ın bir karışımı” yorumları yapılıyor.

  • 7

    Modayı seviyor ve kendi giyim markası var

    Ivanka Trump’ın; elbiselerin 450 TL’den, ayakkabıların ise 300 TL’den başladığı bir internet satış sitesi bulunuyor. Sattığı kıyafetler, iş yerinde de şık ve stil sahibi görünmek isteyen çalışan kadınlara hitap ediyor.

  • 8

    Yaşam tarzı internet sitesi başarılı bulunuyor

    Ivankatrump.com adlı web sitesi, modadan ev hayatına, iş yaşamından aile hayatına kadar pek çok konuda tavsiyeler veriyor. Site, Trump’ın kendi giyim markasının reklamı için kullanılan bir platform olsa da Saint Laurent gibi pahalı markalar ile Zara ve J. Crew gibi hesaplı markalar da tanıtılıyor.

  • 9

    Babasının başkanlığında öne çıkan bir pozisyon edinmesi bekleniyor

    Vanity Fair, Ivanka Trump’ı, Donald Trump’ın “vekil eşi” olarak tanımladı. Seçim kampanyasında aktif rol alan Ivanka Trump için, “Amerikan seçmenine en acı davranışını yutması için yardım eden bir kaşık dolusu şeker” benzetmesini yaptı.   

  • 10

    "Etkisi artacak"

    Zekice ve tane tane yazılmış metinlerle Trump’ın siyasi mesajlarının daha anlaşılır olmasını sağlayan Ivanka Trump’ın, babası göreve başladığında etkisinin daha büyük olacağı düşünülüyor.

  • 11

    Parlak bir rol model

    Beş yaşındaki Arabella Rose, üç yaşındaki Joseph Frederick Kushner ve beş aylık Theodore James’in annesi Ivanka Trump’a, kadınları güçlendirmek için iyi bir rol model olacağı gözüyle bakılıyor. Trump'ın özellikle de kadınlar ve çocuklarla çalışmak için pozisyon alması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız