Ünlü oyuncu Jackie Chan'in kızı Etta Ng Chok Lam: Köprü altında yaşıyorum

Aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu Jackie Chan’in 18 yaşındaki kızı Etta Ng Chok Lam, çektiği videoda köprü altında yaşadığını söyledi. Genç kadın, babasının homofobik olduğu için kendisine yüz çevirdiğini savundu.

Haberler ntv.com.tr 02.05.2018 - 02:42 Son Güncelleme : 02.05.2018 - 02:51

  • 1

    Forbes dergisinin verilerine göre geçen yıl 49 milyon dolar kazanan ünlü oyuncu Jackie Chan’in 1998 yılında eski Asya güzeli Elaine Ng Yi Lei ile yaşadığı ilişkiden dünyaya gelen kızı Etta Ng Chok, Youtube hesabından paylaştığı videoda, sevgilisi ile birlikte köprü altında yattığını açıkladı.

  • 2
    18 yaşındaki genç kadın ailesinin lezbiyen olduğu için kendisine sırt çevirdiğini ifade ederek, ünlü aktörü homofobik olmakla suçladı.
  • 3

    Etta Ng Chok ve 30 yaşındaki kız arkadaşı Andi Autumn, videoda insanlardan yardım ve sığınıcak yer talebinde bulundu:

  • 4

    “Homofobik ebeveynlerimiz yüzünden bir aydır evsiziz. Köprü altında uyuyoruz. Yardım istediğimiz aile bireylerimiz ve arkadaşlarımız, bizi ayrılmamızın şart koşulduğu kuruluşlara yönlendirdi.”

    “Herhangi bir devlet yardımından faydalanmamız için ayrılmamız gerekiyor. Facebook hesabımdaki kimse beni dinlemiyor, telefonlarıma hiç kimse cevap vermiyor.”

    “Ne olduğunu anlayamıyorum. Polise, hastaneye, yemek yardımı yapan yerlere, LGBTİQ topluluklarına, sığınaklara başvurduk. Hiçbiri bizimle ilgilenmedi.”

  • 5

    İkili paylaştıkları videoda travma sonrası stres bozukluğu yaşadıklarını açıklayarak, son derece berbat bir durumda bulunduklarını sözlerine ekledi.

  • 6

    Diğer taraftan Etta Ng Chok’un annesi Elaine Ng Yi Lei’nin kızı için geçen şubat ayında polise kayıp ihbarında bulunduğu açıklandı. Hong Kong merkezli Coconuts isimli yayın kuruluşu, anne-kızın mesafeli bi ilişki içerisinde olduğu, Ng Chock’un kız arkadaşı ile birlikte olmak için okul bıraktığını ve evden kaçtığını belirtti. Eski model ise gazeteyekızının sevgilisini eleştiren bir açıklama yaptı:

  • 7

    “ Etta’nın duygusal problemleri var. Geçen yıl bir doktor ile görüşüyordu. Ancak Hong-Kong’tan ayrıldığında terapisini de yardım bıraktı. Andi 30 yaşında ve tecrübeli bir öğretmen. 18 yaşındaki birine böyle bir video çekmesini nasıl söyleyebilir?”

  • 8

    “ Eğer paraları bittiyse, iş bulup çalışmaları gerekiyor. Bir video çekip üzgün olduklarını ve Etta’nın babasının kim olduğunu vurgulamaları doğru değil. Dünyanın her yerinde insanlar çok çalışıyor ve para sahibi olmak için birisinin ününün ardına yaslanmıyor.”

  • 9

    1982 yılında Joan Lin ile evlenen 64 yaşındaki Çinli oyuncunun 35 yaşında Jaycee Chan isimli bir erkek çocuğu daha bulunuyor.

  • 10
    Chan, 2004 yılında bir söyleşide evlilik dışı kızıyla hiç ilgilenmediğini belirterek bundan pişman olduğunu ifade etmişti.
  • 11
    Hong Konglu Elaine Ng'in Jackie Chan ile yaşadığı ilişkiden bir bebek beklediği haberi döneminmagazin basınında geniş yer bulmuş ve sansasyon yaratmıştı. Chan yıllar sonra düzenlediği bir basın toplantısında bu durumu "dünyada her erkeğin yapabileceği bir hata" olanak nitelendirmişti.
  • 12

    Chan daha sonra kaleme aldığı kitabında da kızı Etta Ng'ye hamile olduğu sırada annesi Elaine Ng'yi aramak istediğini belirterek "Onu aramak istedim, ama ne söyleyeceğimi bilmiyordum. Özür dilemek yeterli olmayacaktı" diyerek o günleri anlatmıştı.

    Elaine Ng, kızını kendi başına doğurdu ve büyüttü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız