James Bond kızı Tanya Roberts'ın ölüm nedeni belli oldu

Kadrosunda olduğu James Bond: Ölüme Bir Bakış (James Bond: A View to a Kill) filmiyle şöhreti yakalayan oyuncu Tanya Roberts'ın ölüm nedeni belli oldu. 65 yaşında hayatını kaybeden yıldızın; böbreğine, karaciğerine, safra kesesine ve sonrasında kan dolaşımına yayılan bir idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Haberler 07.01.2021 - 08:36

  • 1

    Ölüme Bir Bakış (A View to a Killve) ve That 70s Show'un yıldızı Tanya Roberts, 6 Ocak Pazartesi akşamı Californiya, Los Angeles'ta bulunan Cedars-Sinai Hastanesi'nde 65 yaşında hayatını kaybetti.

  • 2

    Roberts'in temsilcisi Mike Pingel, Metro'ya konuştu ve aktrisin ölümüne böbreğine, karaciğerine, safra kesesine ve sonrasında kan dolaşımına yayılan bir idrar yolu enfeksiyonunun neden olduğunu ifade etti.

  • 3
    Pingel, Roberts için online düzenlenecek bir anma töreninin kısa süre içinde duyurulacağını söyledi. Aktrisin ailesi, çiçekler göndermek yerine Roberts adına ASPCA'ya (Amerikan Hayvanlara Zulmü Önleme Topluluğu) bağış yapılmasını istedi.
  • 4

    24 Aralık'ta Los Angeles'ta köpeğini gezdirirken bir anda yere yığılan ve hastaneye kaldırılan Tanya Roberts, pazar günü hayatını kaybetmişti.

  • 5
    Gerçek adı Victoria Leigh Blum olan Tanya Roberts, kariyerine model olarak başlamıştı. Roberts, reklam filmlerinde kamera karşısına geçtikten sonra 1975'te Forced Entry adlı yapımla oyunculuğa geçiş yaptı. Oyuncu, James Bond serisinden 1985 tarihli A View to a Kill (Ölüme Bir Bakış) ile büyük bir çıkış yakalamıştı ancak bu filmin ardından kariyerinde beklenen yükselişi bir türlü gerçekleştiremedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız