Jane Fonda: Corona virüs solculara Tanrı’nın bir hediyesi çünkü Biden’ın Trump’ı yenmesine yardımcı olabilir

Ünlü oyuncu ve aktivist Jane Fonda, corona virüsü ‘Tanrı’nın solculara bir hediyesi’ olarak nitelendirerek, Amerikalıların Başkan Donald Trump’ın işçi sınıfına değer vermediğini görmesine ve böylece seçimde Joe Biden'ın Trump'ı yenmesine yardım ettiğini söyledi.

Haberler ntv.com.tr 08.10.2020 - 07:42 Son Güncelleme : 08.10.2020 - 07:47

  • 1

    Oscar’lı oyuncu Jane Fonda, corona virüsü ‘Tanrı’nın solculara bir hediyesi’ olarak nitelendirerek, Amerikalıların Başkan Trump’ın işçi sınıfına yardım etmediğini görmesine izin verdiğini söyledi.

  • 2

    "BU SEÇİM BİR DÖNÜM NOKTASI"

    Sol görüşlü olduğu bilinen 82 yaşındaki Fonda, 3 Kasım’da yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat Parti adayı Joe Biden’ı destekliyor. Ünlü oyuncu, yaklaşan seçimlerin Amerikan ulusu için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

  • 3
    Seçimler konusunda konuşma yaptığı videosunu sosyal medya hesabında paylaşan Fonda, “Biz insanlığın hangi yöne gideceğini belirlemeye yardımcı olabilecek insanlarız. Ne harika bir hediye, ne büyük bir fırsat, çok şanslıyız, onu zeka ve cesaretle, sahip olduğumuz her şeyle kullanmak zorundayız” ifadesini kullandı.
  • 4

    "AMERİKALILAR TRUMP'IN KİM OLDUĞUNU GÖRDÜ"

    “Bence Covid Tanrı’nın sola hediyesi” diyen Fonda, “Bu, söylenmesi korkunç bir söz. Bence bize gönderilen çok zor bir şeydi, ancak yara bandını sökerek Trump'ın kim olduğunu, neyi temsil ettiğini, bu ülkedeki ortalama insanlara ve işçilere bakışını gösterdi” diye konuştu.

  • 5

    Fonda ayrıca, “Şimdi görebiliriz, daha önce görmeyenler şimdi görüyorlar ve bu öfkeden kurtulma şansımız var” dedi.

    Corona virüs salgınında ABD’de 200 binin üzerinde ölüm yaşanırken, dünyada corona virüsten ölümler bir milyonu aştı.

  • 6

    DEFALARCA GÖZALTINA ALINDI

    Fonda, salgın öncesinde  her cuma Washington’daki ABD Kongre Binası önünde, iklim krizine dikkat çekmek için yapılan Fridays for Future eylemlerine katılmış ve defalarca kelepçelenerek gözaltına alınmıştı.

  • 7

    İyi bir oyuncu olmasının yanı sıra aktivist kimliğiyle de önde olan Fonda, 1960 yılında Sivil Haklar Hareketi’ni desteklemiş ve Vietnam Savaş’ına karşı olduğunu her fırsatta dile getirerek, protestoların bir parçası olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız