Johnny Depp ve Amber Heard davasında yeni gelişme

Ünlü aktör Johnny Depp ve eşi Amber Heard arasındaki boşanma davasında üç yeni gelişme yaşanıyor.

Haberler 31.05.2016 - 09:18

  • 1

    İKİ DETAY ORTAYA ÇIKTI

    Ünlü aktör Johnny Depp ve eşi Amber Heard arasındaki boşanma davasında üç yeni gelişme yaşanıyor.
  • 2

    POLİSE SÖYLEMEDİ

    Depp'i yüzüne cep telefonuyla vurup kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Heard'in, polis eve geldiğinde hiçbir şey söylemediği ortaya çıktı.
  • 3

    DARP İZİ YOKTU

    Mirror'ın haberine göre 30 yaşındaki oyuncu kapıya gelen polise 15 aylık eşiyle tartıştıklarını söyledi ancak şiddet gördüğüne dair tek bir kelime bile etmedi. Hatta güzel oyuncunun yüzünde herhangi bir darp izi bulunmadığı belinlendi.
  • 4

    ESKİ EŞİYLE YAKINLAŞMA

    Diğer gelişme ise kıskançlık konusunda. Amber Heard'ın daha önce evlendiği ve soyadını aldığı kız arkadaşı Tasya Van Ree ile tekrar yakınlaştığı, 52 yaşındaki Johnny Depp'in ise bu konudan çok rahatsız olduğu iddia ediliyor.
  • 5

    20 MİLYON DOLAR NAFAKA

    Bu iki gelişme ve önceki gün de Vanessa Paradis'in eski eşi Depp'in kendisine hiçbir zaman şiddet uygulamadığını hatta örnek bir baba olduğunu söylemesi, iddialar hakkında soru işaretleri oluşmasına neden oldu.  

    Amber Heard'in tutarsız şiddet iddiaları özellikle Johnny Depp hayranları tarafından "400 milyon dolarlık servetten pay almak için yalan söylüyor" iddialarının gündeme getirilmesine neden oldu.

    Bunu rağmen karıkocanın 20 milyor dolar nafaka konusunda anlaştığı iddia edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız