Kanye West: Ben Trump'tan daha zenginim

Kasım ayında ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerinde bağımsız aday olduğunu açıklasa da Cumhuriyetçi Parti ile bağlantılı isimlerden kampanyası için para aldığı öne sürülen Kanye West iddiaları yalanlayarak, "Benim Trump'tan daha çok param var" dedi.

Haberler ntv.com.tr 01.09.2020 - 11:26

  • 1

    Kanye West, ABD’de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi için Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump ile Demokrat Parti adayı Joe Biden’a karşı aday olduğunu temmuz ayında duyurdu. Ancak West’in adaylığının gerçekliği, Cumhuriyetçi Parti’yle bağlantılı isimlerin, kampanyasına yardım ettiği haberlerinin ardından şüphe yarattı.

  • 2

    43 yaşındaki Amerikalı rap şarkıcısı, Nick Cannon’un sunduğu Wild N’ Out adlı programa katılarak hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

    West, “Kimse bana para vermedi. Benim Trump’tan daha fazla param var” ifadesini kullandı.

  • 3
    West, geçen hafta servetiyle övünerek 5 milyar dolarlık bir servete yaklaştığını iddia etti.
  • 4

    Cannon’un, başkanlık yarışı için dikkatinin dağınık olduğu eleştirilerini yönelterek, “2020'de başkan olman gerçekçi mi?” sorusuna, West, “Ben başkan olmak için koşmuyorum, yürüyorum” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

  • 5
    West, geçen ay Güney Carolina’da yaptığı mitingle vaatlerini açıklamış, zaman zaman duygusal anlar yaşadığı konuşmasında özel hayatına dair şaşırtıcı bilgiler vermişti. Eşi Kim Kardashian’ın neredeyse ilk çocukları North’u kürtajla aldıracağını söyleyip kürtaja karşı olduğunu belirten West, eşinin kendisini akıl hastalıklar hastanesine kapatmak istediğini de belirtmişti. Daha sonra yaptığı Twitter paylaşımlarıyla özel hayatına dair yankı uyandıran açıklamalara devam etmişti.
  • 6

    Kim Kardashian’dan iki yıldır boşanmaya çalıştığını söyleyen ünlü şarkıcı, eşinin annesi Kris Jenner ile de telefon mesajlarını ifşa etmiş, hem eşinin hem de Kris Jenner’ın ırkçı olduğunu öne sürmüştü.

  • 7

    Tüm bu açıklamalarla birlikte hakkında ruh sağlığının iyi olmadığı şeklinde yorumlar yapılan West’i savunmak, eşi Kim Kardashian’a düşmüş, ünlü TV yıldızı, West’in bipolar bozukluğu olduğunu söyleyerek, “Eşime anlayış gösterin” demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız