Karar sonrası Talat Bulut'tan ilk açıklama

Oyuncu Talat Bulut hakkında taciz iddialarından dolayı açılan soruşturmada takipsizlik kararı çıktı. Bulut, kararın ardından, “Bazen ayrılıklarda, özlem duyarsınız, kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar. Özlemle merhaba canlar” açıklamasını yaptı.

Haberler 08.08.2018 - 11:03

  • 1
    Başrolde olduğu Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı Özge Ş.’yi taciz ettiği iddia edilen oyuncu Talat Bulut hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı.
  • 2
    Soruşturmayı yürüten Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı Bulut hakkında takipsizlik kararı verdi. Bulut’un avukatı Ahmet Avşar müvekkili hakkında “Yeterli şüphe oluşturacak delil elde edilemediği” gerekçesiyle takipsizlik kararı verildiğini belirtti.
  • 3
    Savcılık kararını Instagram hesabında paylaşan Bulut, “Bazen ayrılıklarda, özlem duyarsınız, kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar. Özlemle merhaba canlar. Bu sızıyı azaltan avukatıma teşekkür ederim” notunu yazdı.
  • 4
    Şikayetçi Özge Ş.’nin avukatı Sibel Önder ise karara itiraz edeceklerini ifade ederek, “Takipsizlik kararı verildi demek, dosya kapandı demek değildir. İtiraz hakkımız var, dilekçelerimizi hazırlayıp bugün savcılığa sunacağız. Verilmiş karar yerinde değildir. Taciz bilindiği gibi, kuytuda yaşanır. Asla orta bir yerde yaşanmaz. Dosya içerisinde, şüpheli aleyhine 5’e yakın tanık ifadesi mevcut. Bunlar hiç değerlendirilmemiş. Dosyanın kapandığı şeklindeki yorumlar hukuk dışı" dedi.
  • 5
    Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy ise şöyle konuştu: Savcılığın Talat Bulut’un dizide devam edip etmeyeceği kararını savcılığın kendisi hakkında vereceği karara göre verecektik. Savcılık, Talat Bulut hakkında kararını verdi. Bu karar doğrultusunda biz yolumuza Talat Bulut ile devam edeceğiz
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız