Karlie Kloss'tan ilk hamilelik pozu

Anne olmaya hazırlanan dünyaca ünlü model Karlie Kloss, büyüyen karnını gösteren yeni bir poz paylaştı. Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan ünlü model, geçen ay bir video ile  hamile olduğunu açıklamasının ardından ilk hamilelik fotoğrafını yayınlamış oldu. 

Haberler 25.11.2020 - 08:22

  • 1

    Dünyaca ünlü Amerikalı model Karlie Kloss, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. 

    Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan 28 yaşındaki ünlü model ilk hamilelik fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. 

  • 2
    Ünlü Victoria's Secret modeli, geçtiğimiz günlerde Instagram'dan paylaştığı video ile büyüyen karnını takipçilerine göstermişti.
  • 3
    Kloss, hamile olduğu söylentilerinin artması üzerine, geöen ay hamile olduğunu kendisi doğrulamıştı.
  • 4
    Joshua Kushner ile 2018 yılında evlenen Kloss, 2021'de ilk kez anne olacak.
  • 5

    Öte yandan Kloss, Trump ailesiyle akrabalığı olmasına rağmen ABD seçimlerinde Joe Biden'a oy verdiğini açıklamaktan çekinmemişti. 

    Üzerinde Joe Biden ve Kamala Harris yazan maskesi ile oy zarfını gösteren bir fotoğraf yayınlayan model, paylaşımına, “Oy verme planınız ne? Benimki bu - imzalı, mühürlü, (noter tasdikli) ve teslim edildi” yazmıştı.

    "SÜREKLİ TRUMP'A DESTEK VERİP VERMEDİĞİM SORGULANDI"

    ABD Başkanı Trump’ın baş danışmanı ve damadı olan Jared Kushner’ın erkek kardeşi Joshua Kushner ile evli olan Kloss, geçen yıl verdiği bir röportajda, Trump Ailesi'yle doğrudan bağ sahibi olmanın nasıl bir his olduğuna dair detaylar vermiş, aileyle ilişkilendirilmesi hakkında “Zordu” yorumunu yapmıştı.

    Politik görüşleri hakkında ya da Trump’ın icraatları ve sözleriyle hemfikir olup olmadığına dair sürekli sorgulandığını söyleyen Kloss, “Ama eşimle paylaştığım değerlere odaklanmayı seçtim ve bunlar yetiştirildiğim ve hayatım boyunca rehber olarak aldığım aynı liberal değerler” demişti. 

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız