Kate Middleton aynı elbiseyi dördüncü kez giydi

Aynı kıyafeti birden fazla giymesiyle tanınan İngiltere Prensesi Kate Middleton, katıldığı son etkinlikte dördüncü kez aynı elbiseyle görüldü.

Haberler 09.02.2017 - 12:03

  • 1

    Cambridge Düşesi Kate Middleton, bir giydiği bir daha giymeyenlerden değil. Aynı elbiseyi farklı etkinliklerde tekrar tekrar giymekten çekinmeyen prenses, bu defa kırmızı takımını dördüncü kez giydi.

  • 2

    Middleton, Luisa Spagnoli’nin tasarladığı kırmızı ceket ve etekten oluşan takımını, Çocukların Zihinsel Sağlığı Haftası kapsamında Mitchell Brook İlkokulu ziyareti esnasında da üzerinde taşıyarak aynı elbiseyi altı yıl içinde dördüncü kez giymiş oldu.

  • 3

    Middleton, beli siyah kemerli kırmızı takımını ilk olarak Şubat 2011’de, Prens William’la nişanlandıklarını duyurduktan sonra katıldığı ilk kraliyet etkinliğinde giydi. Middleton, Prens William ile birlikte St. Andrews Üniversitesi’ne yaptıkları ziyarette, kırmızı takımını siyah boğazlı kazak, siyah eldiven ve siyah çorapla tamamladı.

  • 4

    Düşes kıyafeti 2014 yılında ikinci defa giydi. Yeni Zelanda’daki Christchurch ziyareti esnasında kriket oynarken Middleton’ın üzerinde bu kıyafet vardı.

  • 5

    2015 yılında kraliçenin Noel öncesi öğle yemeği davetinde Middleton’ın üzerinde yine aynı elbise vardı.

  • 6

    Prenses Middleton’ın tercih ettiği giyim stili İngiliz basını tarafından sürekli Prenses Diana ile karşılaştırılıyor ve aradaki benzerlikler gözler önüne seriliyor. Bu defa yine kırmızı elbise seçiminde de Middleton’ın, ölen kayınvalidesinin izinden gitmesi dikkat çekti. Prenses Diana’nın 1984 yılındaki kıyafeti Middleton’a ilham vermiş görünüyor.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız