Kate Middleton ve Prens William'dan Anneler Günü paylaşımı

Kate Middleton ile Prens William, İngiltere'de bugün kutlanan Anneler Günü için bir paylaşım yaptı. Çift, hem kendi çocuklarıyla çekilen fotoğraflarına hem de kendi anneleriyle çekilmiş çocukluk fotoğraflarına yer verdi. 

Haberler ntv.com.tr 22.03.2020 - 15:11 Son Güncelleme : 22.03.2020 - 15:20

  • 1

    Bugün İngiltere’de Anneler Günü kutlanıyor. Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Cambridge Dükü Prens William, Instagram hesaplarından kutlama mesajı yayımladı.

    Kensington Palace Royal adlı hesaptaki paylaşımda, 38 yaşındaki Düşes ile 37 yaşındaki Dük, “Yeni ve eski anneler ile bugünü birlikte ve ayrı geçiren aileler, hepinizi bu zor zamanda düşünüyoruz. Anneler Günü kutlu olsun” notunu yazdı.

  • 2

    Kraliyet çifti, mesajlarında şimdiye dek görülmemiş bir fotoğrajını paylaştı. Fotoğrafta Prenses Charlotte (4), annesi Kate Middleton’ın; Prens George (6) ise baba Prens William’ın sırtında görülüyor.

  • 3

    Paylaşımda 1997’de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana’nın çocukları William ve Harry ile birlikte olduğu fotoğraf da yer alıyor.

  • 4

    Bir diğer karede Kate Middleton’ın bebeklik hali ve annesi Carole Middleton bulunuyor.

  • 5

    Son karede ise Prens George’un annesi Kate Middleton için yaptığı Anneler Günü resmi yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız