Kate Middleton ve Prens William’ın cesaret yürüyüşü

İngiltere Cambridge Prensi William ve Prenses Kate Middleton, kanada’ya yaptıkları seyahatte, 60 yıl önce kral ve kraliçenin kullandığı treni ziyaret esnasında cesaretleriyle görevlileri korkuttu.

Haberler ntv.com.tr 30.09.2016 - 08:31

  • 1

    KORKUTAN ZİYARET

    Cambridge Dükü William ve Düşesi Kate Middleton, Kanada seyahetlerinde yaptıkları tehlikeli yürüyüşle görevlileri tedirgin etti. Çift, 60 yıl önce Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip’in kullandığı buharlı treni riskli de olsa ziyaret etti.

  • 2

    ÖNCE PRENSES CESARET ETTİ

    Bennett Gölü üzerindeki tahta köprüde yer alan tren istasyonu ziyaretinde Kate Middleton, soğukkanlı bir şekilde rayların yanındaki dar yoldan ilerlerken Prens William da arkasından onu takip etti.  

  • 3

    GÖREVLİLER PANİKLEDİ

    Prens ve prensesin ani kararla böyle bir maceraya atılmaları, görevlileri kısa süreli paniğe sevk etti. İngiliz kraliyet ailesinin en ünlü çifti, Montana Dağları’nın eşsiz manzarası önünde turlarını tamamladı.

  • 4

    PRENSESİN GÖZÜPEKLİĞİ

    Ray kenarındaki yürüyüş esnasında Prens William’ın büyükanne ve büyükbabasının 1959 yılında seyahat ettiği trenden buhar da verildi. Prens William’ın, eşinin gözüpekliği olmasa, Bennett Gölü üzerindeki dar tahta köprüden geçmeye cesaret edemeyeceği konuşuldu.

  • 5

    KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

    Prenses Middleton, geziye 707 sterlin (Yaklaşık 3 bin TL) değerindeki Sentaler marka ceketi ve Shelley Macdonald takılarıyla katıldı.

  • 6

    ZİYARETİN SONU

    Prens ve prenses, ünlü Klondike Yolu’ndaki nefes kesen Carcross bölgesine ziyaretini tamamladı.

  • 7

    200 YILLIK GEÇMİŞ

    Bu küçük yerleşim, Kanada’nın kuzeybatısındaki Yukon bölgesinde 1800'lerin sonlarında şekillenmiş topraklar olarak biliniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız