Katy Perry'den intihar itirafı

Orlando Bloom ile birlikteliğinden ilk çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan ünlü şarkıcı Katy Perry, Bloom ile ayrı oldukları ve albüm satışının sert düşüş yaşadığı dönemde intiharın eşiğine geldiğini itiraf etti.

Haberler ntv.com.tr 29.06.2020 - 12:27

  • 1

    Ünlü pop yıldızı Katy Perry, ünlü aktör Orlando Bloom ile bir dargın bir barışık yaşadığı ilişki hakkında intihar itirafında bulundu. İlk bebeğine hamile olan Perry, 2017’de Bloom ile ayrıldıkları dönemde intiharın eşiğine geldiğini anlattı.

  • 2

    35 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, 43 yaşındaki İngiliz aktörle geçici bir ayrılık yaşadıklarını ve albüm satışındaki keskin düşüşün de kendisine zor günler yaşattığını söyledi.

  • 3

    Perry, 2017’de çıkardığı Witness albümünün, 2013 yılındaki çıkış albümü Prism’in onda biri kadar bir satış yaptığını söyleyerek, yaşadığı üzüntüyü şöyle açıkladı:

    “Kariyerim yukarı doğru giderken yaşadığım düşüş kelimenin tam anlamıyla beni ortamdan ikiye böldü. Şimdi kızımın babası olacak erkek arkadaşımla da o dönem ayrılmıştık. Sonra yeni albüm heyecanı yaşadım ama bu onaylama da bana iyi gelmedi ve bu yüzden çöktüm.”

  • 4
    SiriusXM CBC radyosuna konuşan ve o dönem intiharı düşündüğünü söyleyen Perry, “Umut, Tanrı ile ilişkimden dolayı her zaman bir seçenek oldu benim için. Benden daha büyük bir şeyin beni bir amaç için yarattığını ve tek kullanımlık olmadığımı ve yaratılan her insanın bir amacı olduğunu düşünerek umudumu yitirmedim” diye konuştu.
  • 5
    Orlando Bloom ile gelecek yıl evlenecek olan Katy Perry, sekiz aylık hamile. Çift, yaz başında Japonya'da yapmayı planladıkları düğünlerini, dünyayı etkisi alan corona virüs nedeniyle ertelemişti.
  • 6

    Perry, geçen yıl çıkardığı Never Worn White şarkısına bu yıl mart ayında çektiği klibin son sahnesinde büyüyen karnını göstererek hamile olduğunu açıklamıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Perry, beş aylık hamile olduğunu söyleyerek, şimdiye kadar tuttuğu en uzun sırrın bu olduğunu söylemişti.

  • 7

    Perry’nin ilk bebeği, Bloom’u ikinci çocuğu olacak. Ünlü aktör, 2010 yılında ünlü Victoria’s Secret meleği Miranda Kerr ile evlenmiş, 2011 yılında Flynn adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti. Çift, 2013 yılında ayrılmıştı.

  • 8

    Forbes’a göre 57,5 milyon dolarlık geliriyle en çok kazanan dördüncü kadın şarkıcı olan Perry ile 43 yaşındaki aktör Orlando Bloom 2016 yılında Altın Küre Ödülleri'nde tanışmıştı. Bir dargın bir barışık şekilde yaşadıkları ilişkilerine Mart 2017'de ara verseler de 2018’de tekrar barışmışve Şubat 2019’da da nişanlanmışlardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız