Kendall Jenner hakkında bilmeniz gereken 5 gerçek

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, şimdiye kadar Givenchy, Gucci, Chanel ve Marc Jacobs gibi modaevlerinin defilelerinde boy gösterdi. New York Moda haftasında 'Son 10 Yılın Moda İkonu' seçilen Jenner geçtiğimiz günlerde ise Forbes dergisinin yayınladığı dünyanın en çok kazanan mankenler listesinde 22 milyon dolarlık yıllık geliri ile zirveye oturmuştu. İşte 22 yaşındaki ünlü model hakkında bilmeniz gereken 5 gerçek...

Haberler ntv.com.tr, Vogue Türkiye 11.12.2017 - 17:30

  • 1

    AİLESİNİN EN UZUN ÜYESİ

    Kendall Jenner, Jenner/Kardashian ailesinin en uzun kadını. Boyu 1.78 cm. Babası Caitlyn Jenner'a çeken Kendall, her aile fotoğrafında genlerinden gelen atletik yapısı ve uzun boyuyla dikkat çekiyor.
  • 2

    ERGENLİK DÖNEMİNDEKİ AKNE KABUSU

    Kendall'ın ergenlik döneminde cildinde oluşan Akne yüzünden zor günler geçirmiş. Neredeyse okula gidecek cesaret kendinde bulamayan süpermodel, büyük özgüven sorunu yaşadığını da belirtiyor.
  • 3

    MODELLİĞE 14 YAŞINDA BAŞLADI

    Kendall, yüksek moda podyumunda ilk olarak 2014 yılında Marc Jacobs defilesinde yürüdü ama onun 14 yaşında başlayan modellik yeteneği çocukluğuna dayanıyor.
  • 4

    İKİNCİ ADI

    Kendall’ın ikinci adı Nicole. Kris Jenner, 1994 yılında cinayete kurban giden en yakın arkadaşı Nicole Brown Simpson’ın anısına, Kendall’a Nicole ismini koymuş.
  • 5

    FAST FOOD TUTKUNU

    Sağlıklı beslenme formülleri, diyetler ya da detoks içecekleri. Kendall için hiçbirinin önemi yok. O tam bir fast food tutkunu. Kendall'ı mutlu eden yiyeceklerin başında pizza, hamburger ve patates kızartması geliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız