Kerem Bürsin: Anı yaşıyoruz

Bu Şehir Arkandan Gelecek'in Ali Smith'i Kerem Bürsin, dizideki öpüşme sahnesi ve özel hayatıyla ilgili konuştu. Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın "Evlilik düşünmüyorum" yönündeki açıklamalarına da yanıt verdi.

Haberler 03.02.2017 - 16:23 Son Güncelleme : 03.02.2017 - 16:24

  • 1
    Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya, "Evlilik teklifi aldınız mı" yönündeki soruya "Güzel giden bir birliktelik olunca herkes evlilikle taçlandırmak istiyor. Ben 25 yaşında bir genç kız olarak şu anda her şey çok yolunda gittiği için böyle bir kararı erken buluyorum. Herşey çok şükür yolunda. Umarım böyle devam eder. Evlilik düşünmüyorum" demişti.
  • 2
    Evlilikle ilgili soruları duyunca "Bu evlilik nedir ya" diyen Kerem Bürsin ise şöyle devam etti: "İzin verin tadını çıkaralım. Şu an çok mutluyuz. Şimdi evlilik düşünmeye gerek yok. Şu an anı yaşıyoruz. Gayet mutluyuz. Çok güzel bir ilişki. O yüzden hayırlısı diyelim"
  • 3
    Dizideki partneri Leyla Lydia Tuğutlu ile öpüşen Kerem Bürsin, "Öpüşme sahnesine sevgiliniz Serenay Sarıkaya ne dedi?" yönündeki soruya ise,  "Sonuçta oyuncuyuz. İkimiz de aynı mesleği yapıyoruz. Profesyonelce yapıyoruz. İş iştir, başka şeyler başka şeylerdir" dedi.
  • 4
    29 yaşındaki Bürsin, "romantik misiniz?" sorusuna ise, "bilmiyorum onu başkalarına sormak lazım" yanıtını verdi.
  • 5
    Bursin ile 25 yaşındaki Sarıkaya daha önce bir jean firmasının reklam çekimlerinde birlikte rol almıştı. Çift çekimlerde bir şarkı da seslendirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız