Kim Kardashian ile Rihanna'dan marka işbirliği

Rihanna'nın lüks giyim markası Fendi ile Kim Kardashian'ın korse markası Skims güçlerini birleştirdi ve ortak bir koleksiyon oluşturdu. Kim Kardashian, Fendi x Skims kapsül koleksiyonunu sosyal medya hesabından tanıttı.

Haberler 26.10.2021 - 15:18 Son Güncelleme : 26.10.2021 - 15:22

  • 1

    Kim Kardashian'ın korse markası Skims ile Rihanna'nın Fendi markası, ortak koleksiyon oluşturdu. 

    Fendi kadın giyim kreatif direktörü Kim Jones ile iç giyim ve şekillendirici markası Skims moda dünyasını kasıp kavuran Kim Kardashian, Fendi x Skims kapsül koleksiyonunu ortaya çıkardı.

  • 2

    Ortaklığı sosyal medya hesabından duyuran Kim Kardashian, "Fendi ve Skims, birbirinden çok farklı ama aynı derecede güçlü bir kültürel güce sahip. Sınırları zorlama ve geleneklere meydan okuma arzusunu paylaşıyoruz, bu yüzden ortak çalışma alanında bu kadar çok ortak nokta bulduk" dedi.

  • 3

    Hazır giyim serisi, tümü yeni bir özel Skims x Fendi logosu ile basılmış giyim, mayo, iç çamaşırı, şekillendirici giysiler ve çoraplardan oluşuyor.

  • 4
    Koleksiyonun fiyatları, Fendi markası gibi yüksek tutulmuş. Elbiseler ve üstler yaklaşık 950 dolar, tozluklar bin100 dolar ve bir şişme ceket 2 bin 950 dolar. Ayrıca, koleksiyonda sekiz renkte ve 4 bin 200 dolar fiyatla satılan kolsuz deri şal elbise de yer alıyor.
  • 5

    Fendi x Skims koleksiyonu, 9 Kasım'da satışa çıkacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız