Kim Kardashian’ın 60 bin dolarlık timsah derisi kıyafeti

Kıyafetleri ve lüks harcamalarıyla gündeme gelmeye devam eden 350 milyon dolarlık servete sahip reality show yıldızı Kim Kardashian, bu kez 60 bin dolar değerinde timsah derisinden yapılma kıyafetiyle dikkat çekti. 

Haberler ntv.com.tr 19.12.2019 - 12:09

  • 1

    The Keeping Up with the Kardashians adlı reality show programının ünlü yıldızı Kim Kardashian, giydikleri ve lüks harcamalarıyla her zaman adından söz ettiriyor.

  • 2

    SERVETİ 350 MİLYON DOLAR

    350 milyon dolarlık servete sahip olan 39 yaşındaki ABD’li yıldız, söz konusu olan stil ise, deyim yerindeyse paraya acımıyor.  

  • 3

    KARAOKE KIYAFETİ

    Bu hafta Los Angeles’ta arkadaşlarıyla birlikte The Blind Dragon adlı mekanda karaoke eğlencesine katılan Kardashian, binlerce dolar ödediği bir kıyafeti giymeyi tercih etti. Roberto Cavalli’nin 2000’li yıllar koleksiyonundan, tamamen timsah derisinden yapılma bir üst giydi. Korse şeklindeki üstün değeri 60 bin dolar. Kardashian, stilini mini deri etek ve 785 dolarlık Manolo Blahnik ayakkabılarla tamamladı.

  • 4

    "MODA TUTKUM ANNEMDEN"

    Kardashian’ın moda tutkusu, annesi Kris Jenner’in gardırobu sayesinde çok küçük yaşlarda başladı. Ünlü yıldız, daha önce People dergisine verdiği bir röportajda, “16 yaşındayken annemin gardırobuna hayrandım. Her zaman Mugler, Alaïa, Versace, Chanel marka kıyafetler vardı. En iyi gardırop annemindi. O daima çok cömertti, kıyafetlerini bizimle paylaşırdı. Her zaman onun Alaïa elbiselerini giymeyi sevdim” demişti.

  • 5

    "İLHAMIMI KOCAMDAN ALIYORUM"

    Kardashian, stilinin eşi Kanye West’ten sonra değiştiğini söyleyerek, “Kanye ile tanıştığımda beni Paris’e götürerek bazı kişilerle tanıştırdı. İlk tanıştıklarım, tasarımcılar Riccardo Tisci ve Alber Elbaz oldu” demişti. Kardashian ayrıca, “Tüm ilhamımı kocamdan alıyorum. Hayatımı kolaylaştırıyor” ifadesini kullanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız