Kolombiyalı futbolcu Duvan Zapata: Narcos Gringolar’ın dizisi

Kolombiyalı futbolcu Duvan Zapata dünyaca ünlü ‘Narcos’ dizisini eleştirdi. Zapata "Narcos Gringolar’ın (Amerikalılar) dizisi. Reklam için yapılıyor" dedi.

Haberler 15.09.2017 - 08:33

  • 1

    Adı Türk kulüplerle de anılan ancak Napoli'den Sampdoria'ya transfer olan Kolombiyalı golcü Duvan Zapata, dünyada milyonlarca seyircisi bulunan ve şu sıralar üçüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkan ünlü dizi ‘Narcos’ hakkında konuştu.

  • 2

    ‘Narcos’u izlemiyorum” diyen Zapata, “Bir sürü hikaye anlatıyorlar ve bir kısmı doğru. Ancak tamamen gerçek olan Kolombiya dizileri var. Narcos Gringolar’ın (Amerikalılar) dizisi. Reklam için yaptıkları bir şey sadece” şeklinde konuştu.

  • 3

    Zapata, “Pablo Escobar’ı bir Brezilyalı canlandırıyor, bu bile yetmez mi! El Chapo, El Patron del Mal, El Cartel de los Sapos gibi çok gerçek diziler var. İsteyenler bunları izleyebilir” önerisinde bulundu.

  • 4

    Bir zamanlar dünyaca ünlü kokain karteli olan Cali Karteli’nin takımında oynadığını hatırlatan Zapata, “Kariyerime American de Cali’de başladım ve uzun süre oynadım. Uyuşturucu tacirlerinin takımıydı ve her zaman hesaplar dondurulur, paralar kontrol edilirdi. Sürekli soruşturmalar, incelemeler olurdu. Yeni transfer yapar para ödemezlerdi, bizim maaşlarımız yatmazdı. Oyunculara her zaman ödeme problemleri olmuştur” dedi.

  • 5

    Kolombiya’daki hayatın Avrupa’dan farklı olduğunu söyleyen futbolcu, “Kolombiya buradan çok farklı bir yer. İleri doğru birçok adım attık ulus olarak ve bugün daha iyi bir yer olduk. Bu nedenle kariyerimin sonunda tekrar Kolombiya’ya geri döneceğim” şeklinde konuştu.

  • 6

    * Gringo'lar ne demek?

    İngilizce bir kelime olan "gringo" Türkçe'de;
    İsim olarak kullanıldığında; "yabancı, amerikalı, İngiliz" anlamına gelir:

    1. Başka bir ulustan olan, başka bir ulusla ilgili olan (kimse), ecnebi; aynı türden, aynı çeşitten olmayan.
    2. Aileden, çevreden olmayan (kimse ya da şey), özge; bir konuda bilgisi, deneyimi olmayan.
    3. Tanınmayan, bilinmeyen; belli bir yere ya da kimseye özgü olmayan.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız