Magazin Turu (25 Eylül)

Burçin Terzioğlu'ndan Emre Aydın'a, Tolgahan Sayışman'dan Deniz Akkaya'ya hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 25.09.2016 - 15:44

  • 1

    KÖPEKLERİNE VASİYET YAZDI

    Seren Serengil, Etiler Akmerkez’de görüntülendi.

    Mide ameliyatı olduğu dönemde vasiyetini yazdığı konuşulan Serengil, “Her ameliyatta köpeklerim için vasiyet yazıyorum. Çocuğum yok, o yüzden köpeklerime çok düşkünüm. Onlar için endişeleniyorum. Bana bir şey olursa ne yaparlar? Bunu düşünmek zorundayım” şeklinde konuştu.
  • 2

    YENİ CİPİYLE İLK KEZ

    “Poyraz Karayel”in Ayşegül'ü  Burçin Terzioğlu önceki gün yeni aldığı cip'le Bebek'te görüntülendi.

    Tatili noktalayıp “Poyraz Karayel”in yeni sezon bölümleri için yeniden kamera karşısına geçen Terzioğlu, bir bankadan çıkarken objektife takıldı. Terzioğlu'nun otomobilini yenilediği ve yeni bir cip aldığı gözden kaçmadı.
  • 3

    "BUNU BANA SORAMAZSIN"

    Yunan arkadaşı Harris’ten taksinin içinde dayak yediği iddia edilen Deniz Akkaya, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı’ndaydı.

    Sevgilisi olduğu iddia edilen Harris’le mekandan çıkarken şiddet haberlerini yalanlayan eski manken, “Yanlış anlaşılma, şakalaşıyorduk” dedi.

    Bir muhabirin “Son dönemlerde şiddet haberleriyle gündeme geliyorsunuz. Kızınız Ayşe yaşananlardan etkileniyor mu?” sorusuna sinirlenen Akkaya, “Bunu bana soramazsın, ayıptır. Evlat konusu ayrıdır. Nasıl bir soru bu?” sözleriyle sert tepki verdi.
  • 4

    BAŞ BAŞA YEMEK

    Tolgahan Sayışman ile sevgilisi Almeda Abazi, önceki gece Etiler’deki Papermoon’dan çıkarken görüntülendi.

    Mekandan bir hayli keyifli olarak çıkan çift, gazetecileri karşılarında görünce objektiflere poz verdi. Birlikte güzel bir akşam geçirdiklerini belirten ikili, “Baş başa bir akşam yemeği yedik” açıklamasını yaptı.
  • 5

    EVLİLİK HARİKA

    Rock müzisyen Emre Aydın ve çiçeği burnunda eşi Eda Köksal, önceki gün Zorlu AVM’deydi. Kuaförüne uğrayan Aydın, “Evlilik gerçekten harika gidiyor. Bugün de eşim ile birlikte hem alışveriş yapalım, hem de İsviçre konserim öncesi bir imajımı yeniliyelim istedik” dedi.
  • 6

    GÖRENLER TANIYAMADI

    Bodrum’da yat yarışlarına katılan Yonca Evcimik’i görenler tanıyamadı

    Bu yıl 11'incisi düzenlenen yelken yarışlarına katılan Evcimik yeni saç modeliyle dikkatleri üzerine topladı.

    Saçlarını kısacık kestirip, kenarlarını ördüren Evcimik'i gören vatandaşlar tanımakta zorlandı.

    Yeni saç sitilinden bahseden Evcimik arada bir değişiklik yaptığını söyleyerek, "Yeni saç sitilim yıkılıyor değil mi. Böyle arada değişiklik yapıyorum. Seviyorum böyle değişiklikleri. Herkes de çok beğendi. Birkaç gündür böyle takılıyorum" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız