Kraliçe 2’nci Elizabeth'ten tamirciye çay ikramı

Sık sık katı kurallarıyla gündeme gelen İngiliz Kraliyet Ailesi'nin bir sırrı daha deşifre oldu. Kraliçe 2’nci Elizabeth’in bir tamirciye çay ikram ettiği ortaya çıktı.

Haberler 20.09.2019 - 12:56

  • 1
    Dünyanın en çok merak edilen ailelerinden biri olan İngiliz Kraliyet Ailesi ile ilgili bilinmeyenler eski çalışanlar sayesinde ortaya çıkıyor.

  • 2
    Bu sefer ki sırrı deşifre eden isim ise Kraliyet’e ait sarayların döşemecilerinden Kevin Andrews oldu.

  • 3
    Andrews, “Kraliyet Saraylarının Sırları” adlı televizyon programında Kraliçe 2’nci Elizabeth’in Buckingham Sarayı’nda çalışan bir tamirciye çay ikram ettiğini anlattı.

  • 4
    Andrews, eski bir arkadaşı olan tamircinin masanın altında çalışırken çay rica ettiğini sonrasında çayını getiren ‘nazik’ kadının kim olduğuna bakmak için kafasını çıkardığında ise Kraliçe 2’nci Elizabeth ile karşılaştığını aktardı.
  • 5

    Kraliçe 2. Elizabeth'in eski koruma memuru Richard Griffin de daha önce benzer bir hikaye anlatmıştı. Buna göre; ABD'li turistler kraliyet mülkü bir kaleyi gezerken karşılarına çıkan 2. Elizabeth'e "Bu civarda mı yaşıyorsunuz" diye sordu. Turistlere "Evet" diye cevap veren Kraliçe, "Kraliçe ile hiç karşılaştınız mı?" sorusu üzerine ise "'Hayır' dedikten sonra Griffin'i işaret ederek, "Ama bu polis bey kendisini tanıyor" ifadelerini kullandi

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız