Kraliyet Ailesi üyeleri kırmızı halıda maskesiz

İngiliz Kraliyet Ailesinin genç üyeleri dün hep birlikte gece gezmesine çıktı. Prens Wililam, Catherine Middleton ve çocuklarına corona virüse rağmen kırmızı halıda maske takmaması dikkat çekti.

Haberler 12.12.2020 - 10:35

  • 1
    Prens Wililam, eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton, çocukları George, Charlotte ve Louis, Londra'da bir pandomim gösterisi izlemeye gitti.

  • 2
    Ailenin, en az anne ve babaları kadar dikkat çeken küçük üyeleri Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis, böylece ilk kez kırmızı halıya çıkmış oldu.


  • 3
    Ailenin üç çocuğu son olarak da Sir Richard Attenborough ile evlerinin bahçesinde buluştu ona doğal hayat ile ilgili sorular yöneltmişti. Bu kez anneleri Kate Middleton ve babaları Prens William ile birlikte Londra'da bir sanat etkinliğini izledi.
  • 4
    London Palladium'daki etkinlik The Natoinol Lottery tarafından desteklerdi. Etkinlik, koronavirüs pandemisi nedeniyle perdelerini kapatan ve bu yüzden maddi zorluklar yaşayan performans sanatçılarına destek amacıyla düzenlendi.
  • 5
    Üç çocuk pandomim gösterisi izlemeye, anne ve babalarının elinden tutarak gitti. Babaları ve anneleri dahil tüm ailenin günlük giysiler içinde olduğu görüldü.



  • 6
    Ailenin en küçük üyesi Prens Louis, geçen aylarda iki yaşına girdi. Daha küçük yaşlarda ailesiyle birlikte etkinliklere katılmayan Louis, daha sonra Trooping The Colour ile ilk kez büyük bir etkinliğe katılmış oldu.

  • 7
    Beş yaşındaki Charlotte ile 7 yaşındaki George ise bu konuda küçük kardeşlerinden daha tecrübeli.
    İki çocuk daha önce de Kate Middleton ve Prens Wililam ile bazı etkinliklere katıldı.
    Londra'daki gösteride kendilerine ayrılan locada oturan aile, ilgiyle gösteriyi izledi.


  • 8
    Charlotte zaman zaman annesine sarılıp sahneye arkasını dönerken küçük kardeşi Louis ilgiyle sahneden gözlerini alamadı. Louis'in zaman zaman performansı alkışladığı da görüldü.

  • 9
    Ailenin toplu olarak bir etkinliğe katılması ve salona girerken maske takmaması da bazı çevrelerden tepki çekti.  Corona virüs pandemisi nedeniyle uygulanan kısıtlamalara karşın çocuklarıyla birlikte böyle bir geceye katılmalarını eleştirenler oldu. Kate Middleton ve Prens William kapalı alanda kurallar gereği maske kullandı. Ancak üç çocuğun maskesiz olduğu görüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız