Kraliyet Ailesi'nde beklenmedik olay: Meghan Markle asistanı istifa etti

İngiliz Prensi Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle'ın 16 gün süren Kraliyet protokollerini yerle bir ettikleri Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda ziyaretler sonrası şaşırtan bir istifa haberi geldi. Markle’ın asistanı saraydan ayrıldı.

Haberler 13.11.2018 - 08:27

  • 1
    Son zamanlarda ardı ardına düğünler ve yeni bebek haberleriyle gündemde olan İngiliz Kraliyet Ailesi'nde eşine az rastlanan bir olay yaşandı.
    Prens Harry'nin karısı Sussex Düşesi Meghan Markle'ın özel asistanı aniden istifasını verdi ve saraydan ayrıldı.
  • 2
    Kensington Sarayı sözcüsü, adının sadece Melissa olduğu bilinen genç kadının ayrılık nedeni hakkında yorum yapmadı. Ancak özel asistanın, altı ay gibi kısacık bir sürede istifa etmesinin ardında Markle'ın hem kişiliğinin hem de ailesiyle arasındaki anlaşmazlıkların neden olduğu öne sürüldü
  • 3


    Kraliyet yorumcuları, Melissa adlı kadının, İngiltere'de saygın bir iş olarak bilinen bir düşesin özel asistanlığı görevinden bu kadar çabuk ayrılmasına yaşadığı yüksek gerilimin neden olduğunu iddia etti.
  • 4
    Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğününün başarılı geçmesinde de büyük katkısı olduğu belirtilen Melissa'nın özellikle bu dönemde Markle ailesinin yarattığı küçük çaplı skandallarla başa çıkmakta başarılı olduğu biliniyor.
  • 5
    Meghan Markle'ın eski asistanı Gine Neltnorpe Cowne da Düşes'in özellikle düğün hazırlıkları sırasında "acımasız" olduğunu, kendi görüşlerini paylaşmayan kişilerle bağlarını çok kısa sürede kopardığını ileri sürmüştü
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız