Kraliyet yazarı: Prenses Diana’ya Camilla gibi görünmesi için peruk takması söylendi

Kraliyet biyografi yazarı Robert Lacey, Prenses Diana ve Prens Charles'ın yatak odası sırlarının da dahil olduğu detaylara yer verdiği yeni bir kitap çıkardı. Kitapta, Diana'nın kötü giden cinsel hayatı için arkadaşlarından 'Camilla peruğu" tavsiyesi aldığını iddia etti.  

Haberler ntv.com.tr 09.01.2021 - 09:15

  • 1

    Kraliyet biyografi yazarı Robert Lacey, Prenses Diana ile Prens Charles’ın evliliğine dair yatak odası sırları dahil bazı detayların yer aldığı bir kitap yazdı.

    Ther Mirror gazetesinin haberine göre Lacey, Prenses Diana’ya Prens Charles ile cinsel ilişkisiz süren evliliğini canlandırmak için Camilla’nın saçına benzer peruk takmasının söylendiğini iddia etti.

  • 2

    Lacey, yeni çıkardığı kitabında, Diana’nın Charles’ı sarhoş edip kendisiyle ilişkiye girmesini sağlamak istediğini öne sürdü.

    Lacey’e göre Diana, arkadaşlarına, kocasıyla ilişkiye girmesinin tek yolunun bu olduğu şeklinde espri yapıyordu.

    Kitapta Lacey, “Diana dertleniyordu ve kız arkadaşlarına yatak odası boykotu hakkında şaka yapıyordu” diye yazdı.

  • 3

    Charles ve Diana, 1981 yılında St Paul's Katedrali’nde evlendi. Evliliklerinden oğulları William ve Harry doğdu. İlişkileri kısa süre sonra neredeyse yok denecek kadar azalma noktasına geldi.

  • 4

    Kitapta, Lacey, Diana’nın seks hayatını canlandırması için arkadaşlarının kendisine peruk takması tavsiyesinde bulunduklarını yazdı. Lacey, “Arkadaşlarından biri, ‘Işıkları söndürüp sarı peruk takmaya ne dersin? Böylece seni Camilla zannedebilir’ dedi. Diana buna kahkahayla güldü. Hemen arkasından hüzünlendi, kocasının hayatındaki ‘kadın’ gerçeğini kabul etmek zorunda kaldı” ifadesini kullandı.  

  • 5

    Charles ve Diana’nın 1996 yılında boşanmalarının gerçekleşmesinden önce Prens Charles’ın Camilla Parker ile ilişki yaşadığı söylentileri hep oldu. Diana, 1995 yılında BBC’ye verdiği bir mülakatta, bu söylentileri doğrulayarak, “Bu evlilikte üç kişi vardı, dolayısıyla biraz kalabalıktı” dedi.

  • 6

    Prenses Diana, daha önce, topluluk önünde konuşma becerilerini geliştirmesine yardım etmesiyle tanınan İngiliz aktör ve ses koçu Peter Settelen’e seks hayatından bahsetmişti. Söyleşisinde, 1992-1993 yıllarında yatak odası girişimlerinin “çok tuhaf” olduğunu söylemişti. Diana, “Seks vardı. Ama tuhaftı, çok tuhaf” demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız