Kylie Jenner babası Caitlyn Jenner'a makyaj yaptı

Ünlü reality show yıldızı ve iş kadını Kylie Jenner, altı yıl önce cinsiyet değiştiren babası Caitlyn Jenner'a makyaj yaptığı videoyu yayınladı. Kylie Jenner, Bruce olan adını, Caitlyn olarak değiştiren babasına 'baba' demeye devam etmesi hakkındaki düşüncelerini sordu.

Haberler 12.02.2021 - 13:12 Son Güncelleme : 12.02.2021 - 13:13

  • 1
    Reality show yıldızı olarak ünlenen, henüz 23 yaşında olmasına rağmen 'dünyanın en zengin ünlüleri' arasında yer alan Kylie Jenner, babasıyla birlikte çektiği videosuyla gündemde.
  • 2

    Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde, altı yıl önce cinsiyet değiştiren babası Caitlyn Jenner'ın YouTube kanalına konuk oldu ve babasına makyaj yaptı.

  • 3

    Bruce olan adını Caitlyn olarak değiştiren babasıyla ilişkisi merak edilen Kylie Jenner, videoda konuya açıklık getirdi. 

    Kylie Jenner, 2015 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olan eski olimpik atlet ve TV yıldızı olan Caitlyn Jenner'a bazı sorula yöneltti.

  • 4

    "SANA BABA DEDİĞİMDE ŞAŞIRIYORLAR" 

    Caitlyn Jenner, kızının "Sana 'baba' dediğimde insanların kafası karışıyor. Bunu üç yıl önce konuşmuştuk ama sen bu konuda nasıl hissediyorsun?" sorusuna yanıt verdi.

    71 yaşındaki Caitlyn Jenner, “Cinsiyet değiştirmek hayatımda verdiğim en iyi karar. Ama her ne olursa olsun ben senin babanım. Hitap etme konusunda herkesin bir fikri var. Herkes bir şeyler söylüyor ama ben sizin babanızdım, babanızım ve bu hep böyle kalacak” ifadelerini kullandı.

  • 5

    Kylie Jenner, daha önce verdiği bir röportajda babası Caitlyn ile yakın bir ilişkileri olduğunu söylemiş, "Babam bizi çok iyi yetiştirdi. Hiçbir spor müsabakasını kaçırmazdık. Her gün bizi okula götürürdü. Okul, evimize 45 dakika mesafedeydi" şeklinde konuşmuştu.

  • 6
    Eski bir Olimpiyat atleti olan Caitlyn Jenner’ın adı cinsiyet değiştirmeden önce Bruce Jenner’dı. Geçirdiği operasyonlardan sonra yeni halini ilk kez Vanity Fair dergisinin kapağında gösteren Bruce Jenner, yeni adı olarak seçtiği Caitlyn'i de bu kapakta duyurmuştu. "Artık özgürüm" diyen Caitlyn Jenner'a sosyal medyadan büyük destek yağmıştı.
  • 7
    Caitlyn Jenner'a dönüştükten sonra kendisini LGBTİ savunucusu olarak tanımlayan, cinsel kimliği yüzünden zor durumda kalan insanlara yardım etmeye başlayan yıldız, kendisi gibi trans bir kadın olan ve kendisinden 47 yaş küçük Sophia Hutchins'le yaşadığı ilişki nedeniyle magazinin gündemine girmişti.
  • 8
    Cinsiyet değiştirdikten sonra yine bir kadınla birlikte olması pek çok kişi tarafından anlaşılmaz bulunan Jenner, başından beri kadınlardan hoşlandığını ve bunun hiç değişmediğini vurgulamıştı. Cinsiyet değişimi sonrası verdiği bir röportajda, "Hayatım boyunca hiçbir erkekle birlikte olmadım. Kendimi gelecekte de bir kadınla hayal ediyorum” demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız