Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın koleksiyonundan ilk ayrıntılar

Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın beklenen güzellik işbirliğinden ilk detaylar ve koleksiyonun çıkış tarihi açıklandı.

Haberler 23.06.2020 - 11:47

  • 1
    Kylie Jenner'ın servetine servet kattığı kozmetik markası Kylie Cosmetics yeni koleksiyonları ve işbirlikleriyle büyümeye devam ediyor.
  • 2
    Şimdiye kadar tüm kız kardeşlerinin ismiyle ürün aileleri çıkaran Kylie, kız kardeşi Kendall'ı sona saklamıştı. Şubat ayında bu birlikteliğin sinyallerini veren Jenner ikilisi, Kendall by Kylie Cosmetics isimli koleksiyonun çıkış tarihini 26 Haziran olarak açıkladı.
  • 3
    'Ailede kalan son kişiyim ve ben onun öz kardeşiyim. Bu yüzden büyük oynayacağız. sözlerinin ardından geniş bir ürün yelpazesiyle karşımıza çıkan ikili beklentileri karşılamak istiyor.
  • 4
    Highlighter ve bronzer stickler, parlatıcı, matlaştırıcı pudra ve far paleti gibi birçok farklı seçeneğe sahip bu koleksiyona Kylie'nin imza ürünü 'lip kit' de Kendall'a özel rengiyle dahil edildi.
  • 5
    Kendall by Kylie Cosmetics'in kampanya görsellerinde kız kardeşler ying&yang temalı kombinlerle karşımıza çıkıyor. Kendall'ın saç ve makyajı Jen Atkin ve Mary Phillips imzası taşırken Kylie'nin güzellik portresi arkasındaki isimler arasında Jesus Guerrero ve Ariel Tejada yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız