Kylie Jenner'ın çağrısı seçmen kaydı patlamasını sağladı

Kylie Jenner’ın Instagram'dan yaptığı çağrıyla Amerikan vatandaşlarının seçmen kaydı başvurusu yüzde 1500 arttı.

Haberler ntv.com.tr 01.10.2020 - 06:36

  • 1

    Kylie Jenner’ın Instagram sayfası Amerikan vatandaşlarının seçmen kaydını yüzde 1500 artırdı. 23 yaşındaki reality show yıldızı ve kozmetik şirketi patronu, kişisel Instagram hesabında, takipçilerini, 3 Kasım’daki ABD başkanı seçiminde oy verebilmeleri için seçmen kaydı yaptırmaya davet etti.

  • 2

    Bikinili bir fotoğraf paylaşarak takipçilerinin ilgisini çekmeye çalışan Jenner, “Seçmen kaydı yaptırıyor musunuz?” diyerek, sayfasının biyografi bölümündeki linke tıklayarak kayıt yaptırılabileceğini belirtti. Jenner, “Hepimiz oy kullanalım” çağrısına karşılık buldu.

  • 3
    Jenner, seçmen kaydı sitesine giriş patlamasını yine sayfasında paylaştığı bir hikaye ile açıklayarak, “Oylama bilgilerini yayınladıktan sonra, vot.org sitesine gelen trafikte yüzde 1500 artış oldu. Duyulmamış bir şey. İşte güç” notunu yazdı.
  • 4
    Jenner’ın gönderisi, dünya, televizyonda Donald Trump ile Joe Biden arasındaki başkanlık seçimi tartışmasına hazırlanırken geldi.
  • 5

    AMERİKALILAR BU TARTIŞMAYA KİLİTLENDİ

    Dün akşamki tartışmada iki aday son zamanlarda ABD'de ırk temelli yaşanan tartışmaları ele alırken Biden eşitsizliği, Trump da şehirlerde yaşanan şiddet olaylarını vurgulamak istedi. Biden, Trump'ı ırk temelli ayrımcılık yapmakla suçladı.

    Trump ise Biden'ı 1993 yılında geçen ve siyahların daha çok hapse atılmasına yol açan yasadan ötürü eleştirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız